reklama
madziakowalik
Fanka BB :)
Camomile bardzo chetnie :-) zapraszam na herbatke . :-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
HAHAHH przetłumacz na nasz:-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no chcialam sobie dodac takie suwaczki jak twoje a mi sie tu tylko kody pokazaly hahahah
K
krycha
Gość
O kurczaki, Camomile, a ja założyłam, że Ty chora, nie gościujesz i zasiedziałam się u Martuany! Ale ze mnie wredna małpa, no! A umówione na spotkanie byłyśmy, sorcia wielka !!!!!!!!!!!!! Będziesz miała dla mnie czas w poniedziałek może? A może jutro, bo ja raczej sama z Oliwą będę...
Aga_irlandia, zdrowiej Kobito!!!!! Musisz powklejać kody dla forum...
Natinke18, nie zapomnimy, nie martw się! Fajnie, że szczęśliwie i na luzie przylecieliśćie i takieo samego powrotu życzę ;-)
Martuana, jak Mareczek?
Aga_irlandia, zdrowiej Kobito!!!!! Musisz powklejać kody dla forum...
Natinke18, nie zapomnimy, nie martw się! Fajnie, że szczęśliwie i na luzie przylecieliśćie i takieo samego powrotu życzę ;-)
Martuana, jak Mareczek?
D
drozdusia
Gość
Camomile podróż ogólnie zniosłam dobrze.Laura tez super.tyle że zmęczona byłam.w sumie to nadal jestem bo ciągle gdzieś biegam.ale muszę się nabiegać bo potem będę uziemiona z dwoma wariatami
idę dziewczynki coś podjeść i napić się czegoś ciepłego.no i relaksik bo babcia zajmie wnusią;-)
idę dziewczynki coś podjeść i napić się czegoś ciepłego.no i relaksik bo babcia zajmie wnusią;-)
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hej ja juz w domku i wlasnie sobie Jem ) A mala mi troche steka ... Damian sie nia zajmmuje teraz ! )
Pozdrawiam wszystkich i zdrowka zycze kochane wam i dzieciaczka )
Pozdrawiam wszystkich i zdrowka zycze kochane wam i dzieciaczka )