reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam wszystkich :-)
ja wlasnie po sniadanku . mialam isc na zakupy ale jakos nie mam checi , moze jutro . musze wymyslic cosik na obiadek , nie mam posmyslow juz ale moze jakas zupke . pierwsza przespana noc mala dzisiaj az tak nie szalala w brzyszku . :-):happy2: ktos mieszka na sheep street moze tutaj ?????

Ostatnia edycja:
reklama
witam wszystkich :-)
ja wlasnie po sniadanku . mialam isc na zakupy ale jakos nie mam checi , moze jutro . musze wymyslic cosik na obiadek , nie mam posmyslow juz ale moze jakas zupke . pierwsza przespana noc mala dzisiaj az tak nie szalala w brzyszku . :-):happy2: ktos mieszka na sheep street moze tutaj ?????

Ja:-) Może też tutaj mieszkasz???:tak:

Hej dziewczynki,kawkujecie jeszce pewnie:-(
ale sama na strazy nie zostalam bo jest i Camomile i nowa foremka:-)Swoja droga to witam kolezanke:tak:
Aga wspolczuje ci tego problemu z pecherzem...przykra sprawa:no:
Ja dzis wolne mam i zabiore sie chyba za sprzatanie jakies male reszte jutro dokoncze.Jula ma kolezanke do zabawy tak wiec zajma sie same soba choc chwilke;-)
Kurcze cos sie dzis nie za fajnie czuje,chyba przez ta klime w pracy,gardziolo mnie pobolewa i wogole jakas taka jestem do d...

Cytrusku kiepska sprawa. ja od wczoraj też chodzę taka nijaka, z bólem gardła. Kuruj się za wczasu żeby Ci sie nie rozwinęło.
Igorek dzisiaj taki biedny. Ciągle płacze, stale tylko na rękach chce być, stracił głos i ma jakieś białe plamki na języku. Tak mi go szkoda.
Madziakowalik skoro tak blisko mieszkamy to trzeba się spotkać i poznać jakoś:-)

reklama
witam was drogie kobietki.widzę że mamy kolejną koleżankę z centrum:-) może w końcu bilans się wyrówna.
coś dziewczynki zaczynają chorować:no: niedobrze.
Camomile a wy znowu byliście w szpitalu?:szok: co się dzieje?może te białe plamki na języku to pleśniawki?dzieciaki często je mają.na szczęście są bezbolesne

a ja jestem zabiegana na maksa.spotykam się z ludzikami,robię zakupki...
Martuana mam dla Matiego śliczne rajstopki
Ms.marple dla ciebie też mam wszystko z apteki
tylko jeszcze nie dostałam tych herbatek dla ciebie Cytrusku ale jeszzce trochę tu będę i mam nadzieję że je namierzę
uciekam coś pożreć bo nawet na to brakuje mi czasu
pozdrowionka

Do góry