sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Camomile ale ja sie niechce wpraszac kochana Tylko zapraszalas kiedys i pomyslalam ze teraz skorzystam z zaprosin Kurcze ale jak zdrowko nie dopisuje u was to moze innym razem Niechcemy byc ciezarem ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka
KRYCHA mnie w centrum nie bedzie
masakra jakas....tak mnie pecherz boli ze szok......obudzilam sie o 3 nad ranem z takim bolem ze nie wiedzialam czy z kobla wogole wychodzic.....parcie na siku jest a sikac nie moge...wrrr....mam furagin wzielam juz tyle tabletek ze szok.....powolutku zaczynam widziec swiatelko w tunelu bo minimalna poprawa na szczescie jest ale gdzie koniec?????jak nie urok to ......wlasnie takie cos.....no ale ja przyzwyczajona bo problemy z nerkami i pecherzem to ja mam od dwudziestu kilku lat niestety,.....kiedys mi nawet powiedzieli ze jestem kandydatka do przeszczepu nerki bo dlugo nie pociagnie.....ciekawa teoria bo minelo juz duuuuzo czasu
Anita zostala dzis w domu i mi z Majka pomaga...cale szczescie bo jak zaczne siedziec w kibelku to konca nie widac![]()
wiatam sie z polski!hurrra:-)dolecielismy:-)bez zadnego problemikunikt sie nie doczepil do biletu malej!!!nawet na to nie spojrzeli!!!w samollocie mialam 3miejsca takze luzik,ada prawie cala podroz przespala.domi spal godzinke,a reszte drogi byl naprawde grzeczny:-)takze dziewczyny nie bylo sie czym denerwowac...ufff!!
nie wiem kiedy teraz zagladne bo goscie sie wala drzwiami i oknamija tez pewnie rusze w rejs po kolezankach,na szczescie babcia ma wolne i sie zajmnie wnukami heheh!!!pozdrawiam!!!
ps.nie zapomnijcie o mne![]()
Sylcia zaproszenie jest aktualne. a oprocz bolacej nozki i mojego bolacego gardla nic nam nie jest takiego zeby sie Nadia zarazila
Pisałaś kiedyś że D wie gdzie to jest. Ten parking jest biało niebieski kawałek dalej od Absolut Hotel i po drugiej stronie ulicy.Albo sprawdz na mapie gdzie jest sheep street. nie wiem jak Ci dokładniej to wytłumaczyć![]()
jakby Ci wytłumaczyć.... Jak konczy sie o'connell street i skręca na Dublin wzdłuż kanału to kawałek dalej jest takie malutkie rondko i w lewo. Ogólnie to jest na wyspie. Jak spojrzysz na mape to z kazdej strony jest rzeka. ewentualnie mozecie isc o'connell , miniecie penneys, arturs quay, wisłe i cały czas prosto, przejdziecie mostem i jak bedziecie na takim duzym skrzyzowaniu(z lewej bedzie duzy kosciol) to na tym skrzyzowaniu musicie skrecic w prawo i zaraz jest moj apartamentowiec. A parking jest za nim.