reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

jenyyyy baby wy jak sie rozpiszecie to normalnie nadgonic nie idzie:szok:czytam i czytam i konca nie widac:-D
Bozenko pztalas jak w pracy,tak wiec fajnie :-D
Mnie jutro nie bedzie u Marty,nejstety:-(
Justys jak tam avonki

reklama
trzy strony musialam nadrobic!!!!:szok:
tak wiec ja juz po jazdach hihiih widze, ze sie posluchaly rahinianki i grzecznie w domach siedzialy!!! hihiihhi:-D
Gosia Avonki w czwartek za tydzien!!!!
witam nowa mamuske!!!!

Justysia no no no nawet nie probowalam wychodzic z domu :p

Milej nocy kochane i do zoabczonka jutro u Marty :))

Aaaa Martuana napisalabys mi jeszczeraz ulice i nr domu ? Wiem mniej-wiecej jak mam isc no ale adresik by sie przydal :))

Buziaki Babyyy :))

hejka :) sylwia zaraz Ci napisze adres:tak: a może nowa mama dałaby się poznać i wpadła na spotknko?? Oj będzie dzisiaj brakowało drozdusi i natinki:-( camomile będziesz?? sorki że z małej ale jedną ręke mamtylko wolną;-) A i co tam u olci????? mogłaby naprawde wpaść też do nas co jakiś czas:no:nieładnie tak dać tęsknić:no::wściekła/y: oluś jak czytasz to dzięki za śpioszki:tak:;-)

Bry! Camomile, kuruj się Maleńka :-)!!! Wracam do śniadanka...

Nim, Olivca, my tęsknimy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej babki :))
Martuana dziekii za adresik mam nadzieje ze dojde :p
Camomile kochana zdrowka dla was :))

A mi Nadinka uczy sie pic z kupka nie kapka Kupilam wczoraj taki od 4 miesiaca :)

Smacznego sniadanka kobietki :) A dzien dzis zaczyna sie superr :))

reklama
Sylcia pytałas kilka dni temu o niedzielę. Ja nie doczytałam bo kilka dni byłam niedostępna. Oczywiście zapraszam;-) Napisz mi tylko o której będziecie:-)

Do góry