reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justys dziekuje :)
no nie przesadzam z opalaniem nie boj nic::)
Martus mam nadzieje zes wszystkich pieniedzy nie wydala:):):):)
ja w centrum bede jutro:)mam nadzieje:)
Drozdusia no to moze Laurze sie odwidzi i da Ci troche odpoczac w tej Polandii....

reklama
Drozdusia, super żeś się ozwała!!!! Laura dała Ci pospać no no no, oby Jej tak zostało! Korzystaj z tych chwil, choć troszkę odeśpisz ;-)

Martuana, ja Ci muszę w końcu ten mój numer podać! W centrum była, na nogach a nie zaglądnęła :dry:... Ja nie wiem czy się jutro, Kochana, u Ciebie pojawię, bo nie wiem jak się Młoda będzie po szczepionce czuła, chociaż bardzo bym chciała!!! Na wszelki wypadek przypomnij mi, proszę, jaki autobus jeździ do Ciebie?

Justysia21, jak Juleczka się miewa?

Krycha Jula juz lepiej juz nie wymiotuje ale dalej ma rozwolnienie!!!! ale na cale szczescie cos tam je!!! nie tyle co zawsze ale je!!!uffff
Drozdusia udanego wypoczynku :)
dziewczyny robilyscie swoim dzieciakom szczepionki na rotawirusy?? bo ja chyba zrobie to znaczy na bank jesli moj gp sie zgodzi!!!! bo jula ma juz 4 miechy

jak sobie poczytalam o tym to takie przerazajace ze prowadzic moze do smierci!!! i ja zaszczepie tak mysle musze jeszcze z gp skonsultowac
Aga dzieki,ze mi powiedzialas , zebym zostawila rachunki za lekarza wlasnie dzwonilam do medical card i dali mi numer tej karty i juz mamy!!! teraz mam podjechac do szpitala zeby nam rachunek anulowali :)

Krycha Jula juz lepiej juz nie wymiotuje ale dalej ma rozwolnienie!!!! ale na cale szczescie cos tam je!!! nie tyle co zawsze ale je!!!uffff

Jak wypisywali nas ze szpitala to w zalecieniach, oprócz tej zawiesinki zalecali dietę lekkostrawną (mleczko, biszkopty, banan, tarte jabłuszko i chrupki kukurydziane), zapomniałam Ci powiedzieć, gapa ze mnie :zawstydzona/y:... A tą szczepionkę na rotawirusy to jakim dzieciaczka się podaje i czy to płatna szczepionka jest? Nic nie wiem na ten temat :huh:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha na Twoja Oliwke juz za pozno to trzeba podac do 6miesiaca zycia dziecka i tak jest platna Kasia Irlandka pisla mi, ze kolo 100euro jedna dawka kosztuje a sa dwie...

Krycha na Twoja Oliwke juz za pozno to trzeba podac do 6miesiaca zycia dziecka i tak jest platna Kasia Irlandka pisla mi, ze kolo 100euro jedna dawka kosztuje a sa dwie...

:dry: no właśnie doczytałam, ale dzięki za info... Znaczy pierwszy atak już zaliczyłyśmy w Polsce, no cóż, oby szybko, a najlepiej wcale, nas nie nawiedziło ;-)

Aga n o wszystkich nie wydałam zbyt wybredna jestem :-D;-) i nawet jakbym chciała wydać to nie bardzo jest w czym wybierać hehhe:-D Krycha no właśnie może w poniedziałek albo wtorek namówie Justyne i Sylwie na wypad to o Ciebie zachaczymy ;-):tak:A mam nadzieje że jutro zawitasz u mnie ;-):tak: Autobis jedzie zawsze o wpółdo każdej godziny:tak:312 napewno trafisz:tak:a jak Oliwka ma Ci marudzić to żadna różnica czy to zrobi u Ciebie czy u mnie :tak:;-)

reklama
Do góry