reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha no właśnie może w poniedziałek albo wtorek namówie Justyne i Sylwie na wypad to o Ciebie zachaczymy ;-):tak:A mam nadzieje że jutro zawitasz u mnie ;-):tak: Autobis jedzie zawsze o wpółdo każdej godziny:tak:312 napewno trafisz:tak:a jak Oliwka ma Ci marudzić to żadna różnica czy to zrobi u Ciebie czy u mnie :tak:;-)

No, ja trzymam za słowo i teoretycznie masz rację z tym marudzeniem, ale wiesz, w domu to w domu ;-)! Zobaczymy jak będzie, ale jestem dobrej myśli, a przynajmniej jak dotąd nie mieliśmy żadnych przykrych efektów poszczepiennych hahahahahahahahahaha...

reklama
Marta a Ty nie mialas szczepienia dzisiaj????????????????????/cos tak pamietam bo ja mam z Majka 22 a ty chyba 17 tego?????????????

dobra.....ide na spacerek z Majka:) poki deszcz nas nie raczy trzeba korzystac:)
pozniej zajrze:)

Ostatnia edycja:
Krycha może i sie widziałyśmy we wtorek, nie wiem ja byłam w mieście na pewno jeśli ciemna parasolka wózek i z moim byłam to pewnie tak;-) Trzeba było mnie zaczepić z chęcią bym chwilkę pogadała. A swoją drogą ja kiedyś napadłam na męża Agi w Smyths jak z córkami był żeby gratulacje złożyć pewnie sobie pomyślał że wariatka a czaiłam się i czaiłam:-Dja zaraz spadam do miasta na chwilę po porannej burzy wyhodzi lekko słoneczko u nas:sorry2:

Heh, wiesz, Kaja_respect, ja tak szybko latałam po sklepach, póki Młoda mi grzecznie w wózku siedziała, że nie bardzo się przyglądałam z kim się mijam, ale w domu zaczęło mnie to męczyć, że chyba to Wy :-p:-D...

Justysia szczypionke tu musisz wczesniej powiedziec ze chcesz Bo ja gadalam z lekarze to oni musza sciagnac ja z anglii i jest platna :) a dziecko ma dwie dawki u nas w polsce do 6 miesiacac musii je miec Najlepszy okres dla dziecka a jak tu sie pytalam to podobno nie sa dwie dawki i szczypionka nie jest do ustna ?! wiec ja juz sama niewiem No ale nam tak wypadla ze mialabym szczypionke jedna po drugiej bez odstepu okreslonego czasu ... Wiec mi stweirdzili ze sie nie zmieszcze w czasie z wszystkimi szczypiokami po koleii a i ze rotawirus mozna powiedziec kazde dziecko przechodzii do 5 roku zycia problemy z biegunka Mowili ze mozesz sie zaszczepic na rotawirus a dostaniesz innego virusa ... a szczypionka sie nazywa rotarix vaccinum czy jaks tak ...
ka...m pogoda jednka nie jest najgorsza :) ja na szczescie pod koniec 4 miesiaca zaczellam sie czuc juz dobrze I tak zostalo do porodu :)
Aga kurcze tez musialabym sie wybrac przynajmniej kkilka razy na solarium :)
Krycha milej szczypionki :) Niech mala dobrze sie czuje pozniej :))
Martuana ja jutro napewno wpadne a i ktorej ? Ja sie z checia gdzies wybiore :) Mozesz mnie wyciagac zawsze a najlepiej jak akurat jakies fajne fundusze bede miala aby wydac :pP

Justysia ja Ci tylu tu napisalam a niewidzialam ostatniej storny ze juz cos tam wiesz wiecej na temat tej szczypionki :)

Ostatnia edycja:
Sylcia wlasnie tak czytam, to wszystko i se mysle, ze przeciez to pisalam hihihihi
jutro mam sie z pielegniarka od szczepionek spotkac bo jak bylam dzisiaj w przychodni to pani mi powiedziala ze ona o niczym takim nie slyszala :confused:

hej kobietki.widzę że rozkręciłyście się ze spotkankami i jutro następne.żałuję że mnie ominie:-:)baffled: no nic,jak wrócę to mam nadzieję że uda mi się odrobić zaległości:sorry2:

Marta a Ty nie mialas szczepienia dzisiaj????????????????????/cos tak pamietam bo ja mam z Majka 22 a ty chyba 17 tego?????????????

dobra.....ide na spacerek z Majka:) poki deszcz nas nie raczy trzeba korzystac:)
pozniej zajrze:)
Ja pierdziele zapomniałam na śmierć !!!!:szok::szok::szok::szok: i co teraz??? musze tam iść kuchnia w poniedziałek rajciu ale jestem pipka:szok::szok: A jutro to tak na 12 co??

reklama
Do góry