reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej mamy :))
Natinke milego bezpiecznego lotu :))
Justysia ten chodzic superr :)) Ale ja wole jednak kupic ten jumper co miala bozenka i takie kolko gdzie wkladasz dziecko i na obkolo ma zabawki a jak zacznie cos tam probowac chodzic to taki pchacz wole miec :)) Ale chodzik fajny masz :)

Dzis znow ponury dzien ahh ahh ahh szkoda gadac :( A ja dzis chyba nie mam co sprzatac :p Wiec tylko zupke zrobie pomidorowa i mam luzy :))

reklama
Dzien dobry

Sloneczka juz nie mamy ale naszczescie deszczyk nie pada:tak:

Chcialam wam powiedziec ze od jutra mam gosci w domciu i nie bedzie mnie az do wtorku:tak:upszedzam zebyscie nie mowily ze znowu tak sobie znikam:rofl2:

Ale się nasiedzieliśmy w tym HC :crazy:, po co wyznaczają godziny jeśli potem ich nie przestrzegają??? Ech, szkoda słów normalnie!!! Najważniejsze, że wszystko gra, jeszcze tylko jutro na szczepienie i obyśmy mieli długo spokój od służby zdrowia jakiej i gdziekolwiek!

Alex2339, no to życzę Ci mile spędzonego czasu ze znajomymi :sorry2:

Czuję się dziś jak zyżyta guma do życia :dry:...

Kasia Irlandka dzieki za gratulki:) co do ostatniego slowa.....coz.....ja tam sie nigdy nie wyrzekam bo roznie bywa heheeh:) probowac wiecej juz raczej nie bede bo i tak szans na syna chyba nie mam....poza tym 4 dzieci w zupelnosci wystarczy bo i przy takiej ilosci jest co robic hehehhe.....choc moj A twierdzi ze Majak teraz jak jedynak wychowywana bedzie ....w sumie ma racje.....przydaloby sie towarzystwo no ale,.....ja chyba spasuje:)
a my na spacerku bylysmy:) ja zachaczylam o solarium dodatkowo:) a co:)obiadek juz rano ugotowalam a teraz po powrocie zdazylam jeszcze posprzatac:)
w sumie nie jest zla ta pogoda bo cieplo jest tylko slonca nie ma ale jakos mi to nie przeszkadza:)

Witam się i ja:)) Ja już z centrum :tak: I w dodatku dzisiaj na nogach wędrowałam także kilometry zaliczone bo od dzisiaj ostro biorę się za siebie hahha :-D I nawet dobrze się z tym czuje;-) Mareczka obkupiłam w neme it tam zawsze kuszą mnie fajniste kolorki hahha:-D kończe bo Mati daje o sobie znać :-D:-D Natinka bezpiecznej podróży no i do juterka u mnie laseczki:))

Martuana jak sie nastepnym razem bedziesz pozniej wybierac do tego miasta to sie z Toba wybiore hihiih a tak Ty juz wracasz a ja dopiero wstaje!!!!
Aga tylko nie przesadz z tym opalaniem hihihih bo jeszcze Cie za jakas murzynke na ulicy wezma.... a swoja droga slicznie Majeczka na zdjatkach z nk dzisiaj wyglada ihihihi

reklama
hej kobietki:-) ja już piszę z PL.pogoda super. jeśli chodzi o lot to pomijając targanie bagaży było super.zacznę od tego że noc przed odlotem mała przespała bez problemu.potem spała w samochodzie w drodze do Dublina.w samolocie co prawda nie spała ale była grzeczna,tzn.nie marudziła tylko zwiedzała i szukała przyjaciół.w domu byłyśmy po północy ale za to dała mi pospać dzisiaj do 10:szok: normalnie jak nie moje dziecko:-D byłyśmy już na spacerze i tradycyjnie odwiedziłam moją szkołę średnią.Laura nawet wzięła moją panią od ekonomii za rękę i sobie z nią poszła nie oglądając się na mnie:sorry2: teraz smacznie śpi więc mogłam was poczytać i skrobnąć.w miarę możliwości będę zaglądać.pozdrowionka i buziole;-)

Do góry