reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hejka,ja nareszcie spakowana :)))teraz sie denerwuje czy nie mam nadwagi,czy mnie wposzcza,jak sobie poradze z 2dzieciakami...ale mam nerwa!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaa pomocy :)))
sylwia czy ty przeze mnie sie przypadkiem nie poklocilas z damianem???pewnie nie chcialo mu sie tego nosidelka podwiesc??kurde moglam sama podejsc do ciebie...sorki i dzieki!!jeszcze ady do nie go nie wlozylam,jutro rano zobaczymy czy pasuje.
no chlopy czasami sa nie do wytrzymania ale bez chlopow to jest jeszcze gorzej co nie??ja juz za moim tesknie..ale nam to akurat rozlaka zawsze dobrze robi:))

reklama
heheh dobrze, ze ja sobie mojego najpierw wychowalam a pozniej sie z nim hajtlam hihihiihi bo to tez leniwiec byl i tez nic w domu nie robil.... dobrze ze moge go przerobic i zawsze i tak wychodzi na moje hihhiihih kochany jest poprostu!!!!!!!!!!!!:tak:

Moze i pelnia ;) o slownictwie tez nic nie mowie wogole dzis go potrzepalo jakies trzy psy od rana u nas po ogrodzie lataja ale spokojne tylko wiecie zeby nie kupkowaly bo dzieciaki sie bawia no i w basenie sobie spanko chcialy urzadzic a ten... lata za nimi przegnia ja na spokojnie za obroze i ze maja isc a ten wyzywa z madrym swoim bratem...ach brak slow a teraz... do rany przyluz moze herbatki?? co ogladamy to na ch... takie popoludnie mi urzadzil?? zeby jutro i tak zrobic to co dzis mial zrobic?? a potem ze ja po miastach jerzdze a on samochodu na wode nie ma:baffled: nie musial by jezdzic przeciez bo ja prawko tj tutejsza L mam tylko ze w styczniu powinnam zdawac juz normalnie ale... nie ma kto mnie uczyc jezdzic ale nie ruszam juz tematu bo wtedy mi ie odgryza ze moze by ze mna jezdzil gdybym ja do miasta w dzien nie chciala po byle co jezdzic:sorry2: oby do jutra:happy2: tylko do szewskiej pasji mnie doprowadza to ze pierw:angry::angry: a potem nby nic sie nie stalo:wściekła/y:

F10810_M.jpg
takiego chodzika Juli kupilismy!!!
Natalia jak cos by Tobie nie pasowalo w tym Sylci nosidelku to ja dam Bartowi nasze i Ci wezmie jutro :) zobaczysz sobie dwa!!!

dzieki justyna to nosidelko sylwii mi wystarczy,ja tak potrzebuje to tylko na lotnisku,wiec obojetnie jakie ono w sumie jest,tyle dam rade :)
ale mam do ciebie inne pytanko ,bo ja zamawialam tusz do rzes u ciebie ost i ty go nie mialas,mial byc puzniej.kiedy on bedzie??bo to dla mojej kolezanki i wiesz jak ja pojade to nie bede miala jej jak podac..chyba ze podrzucisz mojej sistrzea ona jej zaniesie.co??

Natinke kochana to absolutnie nie przez Ciebie :) Po prostu on ma takie humory :/ A ja juz nie mam ochoty isc wiecznie mu na reke i byc cicho !

A ja teraz jestem na dole i ogladam horror na tvn A moglby byc ten chlop przy mnie i mnie przytulic :((((((

Dobranoc kochane :))

Witam! Ja już na nogach, reszta mojego mini wojska śpi hehehe, ale głowę musiałam umyć i śniadanko z rozpędu dla węża zrobiłam... Bo my dziś na ten zaległy bilans z rańca pędzimy :sorry2:...

Kaja_respect, czy my się ostatnio nie mijałyśmy koło Namr It? We wtrek bodajże :huh:... Tak mi po głowie coś chodzi, hm...

Natinke18, szczęśliwej podróży Ci życzę i na pewno dasz sobie radę, nie stresuj się na zaś (hahahahahahahaha... i kto to mówi, ta co "wychodzi z siebie i staje obok" przed każdym lotem ;-) hahahahahaha...)

No i że się tak włączę do dyskusji na temat facetów, to mój wąż też potrafi mi zaleźć za skórę i czasem mam dość, ale co zrobić? Nie zdarza się to często, ale jak już się nawet zdarzy to niestety ja zawsze ustępuję i to mnie wkurza najbardziej, bo z tego co kojarzę kompromis nie na tym polega, że Jego jest zawsze na wierzchu :crazy:!

No nic, Laseczki, miłego dzionka życzę i zmykam się szykować :-)

Ms.Marple jak już będziesz śmigać po tym mieście dzisiaja to wiesz, że kawę u mnie zawsze dostaniesz ;-)

reklama
Do góry