reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ide pojezdzic!!! rahinowskie dziolchy nie wychodzic z domow hihihiih:-D
Martuana Ty to pozytywnie zakrecona jestes!!!!:tak:
A Bozenka jeszcze z zakupkow nie wrocila, ze sie nie odzywa:confused:

reklama
Witam wszystkie mamusie !!!!

Mam na imie Madzia i mieszkam od trzech lat w Limerick . Za 6 tygodni zostane mamusia (wyczekiwana) . :-):-). Juz nie moge sie doczekac . Jak wspominacie swoj porod ( porody).I co sadzicie o szpitalu ?

a wróciłam tylko Bombelus mi trochę płakał i nie wiem czy z niewyspania czy brzuszek go bolał bo się wił i strasznie krzyczał:baffled::baffled: ale już zasnął mam nadzieję, że nockę prześpi bez większych kłopotów:sorry2:
sylcia churpasy mam

Ostatnia edycja:
Ms.Marple, pochwal się nam tutaj szybko co kupiłaś :tak::-D! A co Bąblowi się stało z brzuszkiem :-(?

Witam wszystkie mamusie !!!!

Mam na imie Madzia i mieszkam od trzech lat w Limerick . Za 6 tygodni zostane mamusia (wyczekiwana) . :-):-). Juz nie moge sie doczekac . Jak wspominacie swoj porod ( porody).I co sadzicie o szpitalu ?

Witam nową mamusię :sorry2:! Ja poród wspominam dobrze i w zasadzie nie mam zastrzeżeń do tutjeszego szpitala! Jedyna rzecz która mnie dobijała to były odwiedziny :dry:, ale ogólnie gicior ;-)! A napisz nam ciś więcej o sobie, my bardzo lubimy poznawać nowe osoby :-)

Ms.Marple, pochwal się nam tutaj szybko co kupiłaś :tak::-D! A co Bąblowi się stało z brzuszkiem :-(?
nie mam pojęcia może coś zjadł co mu niepodpasowało :nerd:
a nic specjalnego nie kupiłam ale miałam parę rzeczy do kupienia w różnych sklepach i się nałaziłam i spozywcze bo od soboty mam gości na tydzień
aha i torebki się naszukałam ale nie znalazłam nic ciekawego w umiarkowanej cenie:nerd: bo w nieumiarkowanej to i owszem były:-D:-D:-D

a co do szczepionki na rotawirusy to ja się zapytałam pediatry o to jak już było za późno:dry:ale nie wiem czy bym się zdecydowała nawet gdybym mogła:confused: chyba jednak nie:baffled:

ech Marta ....do apteki po lecytyne hahahahhaha....

ide sie kapac i do wyrka..
aaa zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj jak Majke polozylam spac o 21 to sie obudzila dopiero o 3.30 a potem o 7.....i jak walnela komara dzis o 12.30 to spala do 16.30:)....ciekawe jak w nocy dzis bedzie spac.....moze znow da mi sie wyspac???????????????oby
to buziole dla wszystkich....
mnie nie bedzie u Marty jutro bede w centrum bo juz zaplanowane mialam wczesniej i musze dentyste Kamili odwolac bo mialam miec jutro ale przekladamy:)
dobranoc

Witam nową mamusię :sorry2:! Ja poród wspominam dobrze i w zasadzie nie mam zastrzeżeń do tutjeszego szpitala! Jedyna rzecz która mnie dobijała to były odwiedziny :dry:, ale ogólnie gicior ;-)! A napisz nam ciś więcej o sobie, my bardzo lubimy poznawać nowe osoby :-)

Mam nadzieje , ze rowniez bede wspominac dobrze . Jak na razie siedze w domku na zwolnieniu lekarskim mam problem z zylakami i biore zatrzyki :-( . Dobrze , ze ich nie robie tylko moj maz :-).

Ms.Marple, to może trzeba było fundnąć sobie jedną w tej nieumiarkowanej hihihihihihihihihihi ;-)!

Aga_irlandia, a o której będziesz w tym mieście, może bym Cię gdzieś złapała i kubeczek odebrała, bo w sobote jednak nie idziemy, bo tam wszyscy chorzy i w dodatku mój wąż chyba do roboty pójdzie :dry:

Madziakowalik, a w kótrej części Limerick'u mieszkasz? Długo już tu urzędujecie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry