reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ufff, Justysia21, całe szczęście, że już lepiej, ale cały dzień nas trzymać w niepewności nu nu nu normalnie ;-)!!!

Sylcia007, buźka dla Nadinki i oczywiście wszystkiego najlepsiejszego :-D:-):-D

reklama
Dziekuje kochane :) Moja mala Dama ma juz 5 miesiecy ! A mam wrazenie ze wczoraj bylam w Maternity :)) A ja mam dosc Dzis Damian przegial po prostu przegial ;(

Hm... Pewnie olać tego nie możesz, ale może przynajmniej postaraj się skupić na czymś miłym, bo podobno złość piękności szkodzi i choć to bbbbaaaaaarrrrrrdddzzzzzooooo trudne, ale nie warto się wściekać ani płakać przez facetów ;-)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka
ja na chwile na kontrole wpadlam:)
poprasowalam wszystko na szczescie a Anita zajmowala sie mala i do powrotu A z pracy prawie sie zdazylam uwinac heheheh...teraz przegladam co tu slycahc a Anita usypia Maje:) to znaczy polozyla ja w lozeczku i czeka az zasnie hehehhe...
a ja zmykam zaraz sie wykapac i cosik jeszcze pewnie zrobic....no i mleko sciagnac.....
do juterka dziewuszki:)
dobranoc

hejka
ja na chwile na kontrole wpadlam:)
poprasowalam wszystko na szczescie a Anita zajmowala sie mala i do powrotu A z pracy prawie sie zdazylam uwinac heheheh...teraz przegladam co tu slycahc a Anita usypia Maje:) to znaczy polozyla ja w lozeczku i czeka az zasnie hehehhe...
a ja zmykam zaraz sie wykapac i cosik jeszcze pewnie zrobic....no i mleko sciagnac.....
do juterka dziewuszki:)
dobranoc

Ech, no dobrze, że masz taka pomocnicę w domu! Może wynajmę Ją od Ciebie w któryś dzień i też coś porobię zaległego w domku :-p;-) hehehehehehehe...

Dobry wieczor moje panie:-)Ja to znowu po tylach bede z kawkowaniem i postami.Po pracy odebrac Jule musialam i tak dotarlysmy do domu,kapiel,kolacyjka teraz mala oglada baje a ja zagladam co u was.Spadam zaraz nyny bo jutro ide na 9 do pracy.A co do piatku to ja raczej nie wpadne do Marty,bo z rana musimy zakupy porobic i takie tam a potem mam mala sasiadke na kilka godzin;-)
No to pa dziewczynki jutro zajrze

halo cytrusek hop hop a jak tam w pracy:confused: nie opowiedziałaś:dry:
dzisiaj idę wcześniej do wyrka

a martuana mi narobiła ochoty na zakupy:sorry2:, może jutro się wybiorę polatać po centrum:-D:-D

sylcia zrób sobie drina i kąpiel ewentualnie zarzyj tabletkę uspokajającą lepsze to niż zarwana nocka;-):tak::tak:

justysia chodzik też fajny mała sobie potupta :-D:-D

Sylcia twoj tez?? bo moj to mnie tak<@*!!$> ze wysiadlam mu z samochodu w Limerick <a mieszkamy poza i potem myslalam jak ja wroce, ale sam wrocil po mnie> i myslalam ze mu natrzakam a ze zlosci to tak mi lzy lecialy ze szok a teraz... przymila sie:confused: no ale oczywiscie moja wina bo ja zaczelam:wściekła/y::angry::crazy: ku.... nie nie ja zaczelam tylko on zrzedzi i non stop to samo .... podaje jeden przyklad: umowa idziemy malej kupic butki ja chcialam inne ale ok on wolalby inne bo praktyczniejsze ok... ja je do koszyka a on..."przeciez ma te z ubieglego roku":baffled::szok: ja na to ze male przeciez a on to kupimy takie same jak w ubieglym roku:confused::dry: ok przemilczałam odlozylam pomyslalam sobie w glowce kupimy za tydzien tutaj ale........... jak w drugim sklepie i co inne znowu to powiedzialam ze ma sie zastanowic co robi no i sie zaczelo a teraz ma byc ok i jutro pojedziemy do miasta:angry: to ja sie pytam kto tu jest nienormalny dzis:confused::confused: zab mu dzis wyrwali to chyba po tym:baffled: I jeszcze mi tak porobil ze polskich znakow nie mam:wściekła/y:

reklama
Do góry