reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha ja już nie raz sama z Laurą leciałam także wszystko już przerabiałam:-) a teraz też nie będzie lekko bo sister ma pełną walizkę i torbę podręczną.ja też walizka na full i podręczna równiusieńkie 10 kg:szok:. do tego wózek i Lola:crazy: no cóż,jakoś się dotargamy:sorry2:

reklama
Drozdusia, dacie radę ;-)!

Ms.Marple, sprawdzałam te autobusy i on jeździ dopiero od 13.00 :confused:?? Czy wcześniej też się pojawia? Bo na rozkładzie jest napisany pierwszy kurs około 13.00 :baffled:... Tak na przyszłość chciałam wiedzieć!

Pyza kima już od ponad godzinki, wąż własnie poszedł do pracy, więc mam chwilkę dla siebie... Chciałam zalegnąć z Oliwką, no, ale nie wyszło! Teraz to muszę pilnować potrawki z kabaczka, bo wąż zaczął gotwać ;-)! I za oknem takie śliczne słonko, ech... Super! Powinnam sobie teraz kawuchę zrobić żeby móc z Wami "wypić" :-p, bo myślami jestem u Ms.Marple hehehehehehehe...

a my wlasnie ze spacerku wrocilysmy bo tak pieknie slonko swieci:)a za niedlugo po Anite do szkoly jedziemy:) potem szybkie zakupy w aldim i prasowanie.......bo sterta juz ponad norme jest heheheh
mam nadzieje zescie dziewczynki pokawkowaly sobie:)

Zaglądam co jakiś czas, ale cisza jak nie wiem...

Justysia21, jak tam Juleczka? Byliście u jakiegoś lekarza jeszcze? Dzwoniłaś może do tego Prestige'u?

Udało mi się w końcu dodzwonić do Polmedu i pani powiedziała, że jak mam swoją szczepionke :confused::oo2: to możemy się umówić na wizytę! I zgłupiałam, bo mam rozumieć, że tam trzeba płacić za nią??? Hm... Ale żeby móc pogadać "twarzą w twarz" to możliwe jest, uwaga, w niedzielę między 11.00 a 15.00, a w inne dni trzeba się umawiać telefonicznie, gdzie już sama przepraktykowałam, że nie zawsze można się dodzownić no i co w sytuacji jak potrzebna jest natychmiastowa konsultacja :szok:? Tak więc póki co ja za Polmed dziękuję, niech się rozkręcą bardziej i wtedy przemyślę na nowo sprawę! Zapisałam się znów do Medipolu, na piatek, więc trzymajcie kciuki żeby Oliwka się nie namęczyła podczas szczepionki! Ech, no i zostaje jeszcze do sprawdzenia ten Prestige, ale nie mam teraz kasy na koncie w fonie żeby dzownić...

Mam ważne pytanko, orientujecie się gdzie, i czy w ogóle, przyjmuje polski dentysta na MC w Limerick????

A może Wy wiecie coś na ten temat (patrz zdjęcie ;-)) :confused::

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej babki :) Bozzenka dziekii za goscine :)) No a MArcie za zabranie z soba :))
Mala mi teraz steka bo spiaca jest ale nie chce usnac;/
Natinke o ktorej moge Ci podrzucic te nosidelko ? Mnie to chyba szybko Damian podrzucii do Ciebie :))
Camomile szkoda mi bardzo Igroka :( Kurcze aby nie bylo po prostu gorzej z jego zdrowkiem kochana ... A ja mam takie pytanie Bo moze w niedziele sie wybierzemy z Damianem w koncu na ta wyprzedaz garazowa Czy pojdziesz z nami ? Ostatnio zpraszalas nas pozniej na kawke a wiec moze tym razem wyjdzie cos z tego Oczywiscie o ile nie bedziemy Ci kochana przeszkadzac :))

krycha nie znam szczegółów rozkładu jazdy tego autobusu bo sama nim nie jeździłam :-(, mój M jeździ nim na ósmą do pracy :nerd:

Bąbelus zasnął uff
miły dzionek ze spacerkiem:tak::tak:
martuana znalazłam bucik Matiego za wersalką :-D:-D

justysia masz na poczcie foty z tygryskiem

Ostatnia edycja:
Hejka właśnie się obrobiłam ze wszystkim hahh :szok:tyle tego:-D Ale kawcia zaliczona no ale to jedzonko było ponadplanowe szok Bożenko jak będziesz takie pyszności robiła to ja dopuchne a nie schudne :szok::szok::szok: W Polsce kurcze było prościej:-D:-D:-);-)ale cóż tam jakoś trza się zmobilizować:))Bożenko a co do bucika to w piąteczek co??właśnie się zastanawiałam gdzie go posiałam hah:)Sylwia nie ma za co polecam się na przyszłość:tak: Kurczaki miałam coś wam napisać ale zapomniała no może potem:-p:no:

Ech, no i dziecko znów mi odpłynęło zaraz po 19.00 :szok::baffled::-p... Nie dała się położyć na drugą drzemkę i... padła! A wiecie jutro idziemy na bilans do HC, ten zaległy na 7-9 miesięcy hahahahahahahahahahahaha, w czas jak nie wiem hahahahahahahahaha no, ale jak trza to trza ;-)

No i co tu znowu tak cicho? A Colima gdzie zniknęła? Mam nadzieję, że już pozbyli się choróbska! Eeeeee, jak nie ma z kim pisac to idę sobie herbatkę zapodać...

reklama
jestem w koncu siadlam na tylek!!!!!
zamiast jumperka Julcia dostala superasny chodzik!!!!! a i z Julcia juz lepiej trochu to znaczy duuuzo lepiej choc dalej nie za bardzo chce jesc to przynajmniej nie wymiotuje ulewa jej sie troche bardziej niz dotychczas aloe mam nadzieje, ze samo przyszlo samo przejdzie... teraz wlasnie sobie kima moja Pchelka!!!!
Sylcia Nadinka ma dzis miesiecznice!!! nic sie nie chwalilas hihihi wszystkiego najlepsziejszego dla niej!!!!
Bozenka juz wchodze na maila i sprawdzam :)

Do góry