reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hello;-)Moich już powyganiałam do obowiązków hahah :tak::-DAga ale miałaś dobroci że jeszcze dzisiaj czuje się pełna hahah i co z tą dietą??????????????? Sylwia jade do Bożenki :tak: wpadne po Ciebie po10 oki? Bożenko także czekaj myśle że trafimy hahha:-D:-)

dzień doberek. Bożenka no wiesz co?Bąbla podtapiać?!!;-):-D
widzę że szykuje się u ciebie mały sabacik:-p szkoda że akurat dzisiaj wyjeżdżam:-( lubię te nasze spędy
Justyś a ja mam nadzieję że Elfikowi szybko przejdzie i nie będzie się już bidusia męczyła.a ty razem z nią:baffled:
dzięki wszystkim za życzenia miłego lotu.już mnie żołądek boli:crazy: ale nie z obawy przed samym lotem tylko przed tym jakie atrakcje w czasie lotu szykuje dla mnie moja córa:confused::sorry2:
spadam na śniadanko i kawusię.no i wypada dokończyć pakowanie:sorry2:
smacznej kawusi babeczki

Drozdusia, na całe szczęście lecisz teraz z siostrą a później z mamą, więc przynajmniej zawsze ma kto pomóc! Pomyśl jakby Ci się podróżowały samej, tylko z Laurą :huh:;-)... Będzie dobrze, zobaczysz :tak::-D

Matko, a Oliwa łazi i marudzi, bo niewyspana, a spać nie chce iść :baffled: i jeszcze za tatusiem miałczała który akurat do sklepu wyszedł, ale jakoś załagodziłam sprawę jabłuszkiem :-p! Ja też bardzo lubię te nasze zloty hahahahahahahahahahaha czarownic hahahahahahahahahahahaha i szkoda mi, że dziś mnie nie będzie...

Ms.Marple, śnił mi się dzisiaj Twój Adaś hehehehehehehehe

Witam;-) Wczoraj dzień był nerwowy i z przykrymi sprawami:-( Ale spotkanko super;-)
Dzieki dziewczynki za troskę. Igorek wczoraj zaczął utykać na lewą nóżkę więc przyszło mi do głowy to co najgorsze w jego wypadku czyli że robi się wylew do stawu.Pojechałam do szpitala ale dali nas do chirurga a nie do hematologa:baffled: Zrobili mu prześwietlenie, założyli bandaż i kazali podawać calpol.Całą noc się kręcił bo ten ból mu przeszkadzał:-( A i dzisiaj nie jest lepeij:-(
Sylcia Igorek z tego akurat nie wyzdrowieje nigdy. To jest choroba na całe życie z bonusem na następne pokolenia:-(
Życzę Wam miłego kawkowania laseczki a Justysi życzę dużo zdrówka dla Julci. Mam nadzieję że wszystko szybko wróci do normy.

reklama
Do góry