reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia nie ma za co dziekowac:) zapraszam czesciej:)
Krycha wyslane:)te na ktorych jestes Ty i Oliwka

ja sie juz pozegnam na dzis:)
skorzystam z okazji ze moje dziecie spi i wykorzystam meza hehhehe:)dobranoc:)do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
ło matko dopiero skończyłam prasowańsko:wściekła/y:idę zalegnąć
krycha ponoć 323 jedzie z William st. ale sama nie jechałam, więc ręki nie dam uciąć, mój M jeździ nim do castletroy tylko

a może pociągiem się wybierzesz?

dobranocki

Ja tez kilka pstryklam swoim aparatem tylko ja jeszcze z nim nie jestem obeznana i musze na mezula poczekac;-)
AGA ta maje to kupilam w zabawkowym u nas w miescie ale jaka ma nazwe to ci niepowiem bo niewiem w kazdym razie raczej niejest to jakis sieciowy sklep chyba raczej prywaciarz

Niunka zasnela a ja wybralam sie pojezdzic wszystko by bylo git gdyby nie ta zmiana biegow... masakra jakas!!!!!
ide do wanny sie polozyc i odstresowac bo najpierw w tym szpitalu teraz jeszcze jazda ahhhh
milej nocki :)
Krycha dzieki za lekarstwo!!!!

Justysia21, proszę bardzo i mam nadzieję, że zadziała :tak:;-):tak:!!!!!!!!!!!

Aga_irlandia, dziękuje ślicznie :sorry2:...

Ms.Marple, określę się jutro, oki?

Sylcia007, ta Twoja Nadinka jest taka kochana, a jak zaczyna się żalić to aż w sercu coś tak ściska... Choć na początku myślałam, że sobie śpiewa :dry::sorry2:!

A póki co to się z Wami pożegnam już :-), wąż wrócił z pracy, a ja mam jeszcze troszkę siły to idę się poprzytulać hehehehehe ;-)... Dobrej nocki Kobitki!

Zdrowka dla dzieciaczkow mamuski ! :)
A niewiecie co Colima ?
Justysia no teraz po jezdzie trzeba odpoczac :)) Napewno sie nadenerwowalas :))
Krycha no ona sie wlasnie zalila :( Spiew w jej wykonaniu brzmii inaczej :))

Moje lejdis ide nynac tzn popatrzec na cos popsytulac sie i lulku :))

Dobranoc mamki :)

a ja zamiast do wanny to za skladanie pieciu pralek prania sie wzielam hmmmm poskladalam oczywiscie tylko nasze bo Juli trzeba poprasowac a to juz wieksza robota od wczoraj juz trzy pralki z jej rzeczami pralam tak bidulka wymiotowala ze na siebie i w kolo wiec posciel kocyki ahhh ile teraz z tym roboty
moja mala Iskierka mam nadzieje, ze jej przejdzie samo bo ci lekarze tutaj to ahhh szkoda slow!!!!!

reklama
Witam miłe Panie :sorry2:! Oj, Pyza nie dała nam za wiele pospać tej nocy... Zmęczona jestem jak nie wiem... Ms.Marple, my jednak zostaniemy w domku i poodsypaimy trochę! Na nic nie mam dzis siły! Niech ten ząbek Jej już wyjdzie!!! Miłej kawusi życzę Wam Kochane i do później...

Do góry