reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bozenko nastepnym razem jak tak Ci wypadnie to dryndaj i wpadaj:) to prawie to samo czy na technology park czy u mnie:)
Justys ja zglaszalam Mayke do kart medycznych i tez juz czekam ktorys tydzien....a niby powinni szybciej bo przeciez karty mamy:(ech.....dobrze ze nie musze sie martwic bo GP przyjmie mnie w razie co i pieniedzy nie wezmie:)no ale ile mozna czekac?
mala spi wykapana....ja tez juz sie wypluskalam....i chyba pojde cos zjesc bom zglodniala jakos....
jeszcze raz dziekuje wszystkim za przybycie:)
dobranoc
aaaaa zapomnialam ..JUSTYS ty trzymaj wszystkie rachunki za lekarza i szpital w razie co bo jak dostaniesz karty to moga dac ci z data aplikowania i wtedy mozesz starac sie anulowac badz odzyskac pieniadze:)i zadzwon tam koniecznie:) powinni ci udzielic jakichkolwiek informacji:)

Ostatnia edycja:
dotarlam i ja kurcze tak mi szkoda Igorka on taki kochaniusny,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
Dzieki dziewczynki za mily dzionek,Agus pyszne jedzonko a te ziemniaczki jeszcze za mna chodza:-Di mam pytanko czy ty je wczesniej podgotowujesz?i na jak dlugo je wstawiasz do piekarnika i na jaka temp?
Bozenka dzieki za podwozke:tak:
Acha zapomnialabym Justynko ja kilka razy bylam w tym ich biurze glownym (na industrial park)gdzie wnioski sie wysyla,co prawda nie przyjmuja tam interesantow ale byla tam bardzo mila pani i pomogla mi w kilku sprawach zwiazanych z MC.Ale sprobuj tam dzwonic i pytac czy dostali wogole twoj wniosek.

Ostatnia edycja:
Cytrus ja tych ziemniakow nie podgotowuje wcale:) przekrajam tylko na pol te baby potatos polewam oliwa z oliwek sypie czym sie da( czytaj tym co masz albo lubisz) i wrzucam do piekarnika( moj akurat z termoobiegiem) na 180-190 stopni i to wszystko:)sprawdzam kiedy sa miekkie poprostu
Krycha te zdjecia to gosia robila moim aparatem wiec ja mam te fotki

Krycha te zdjecia to gosia robila moim aparatem wiec ja mam te fotki

Aha, rozumiem :laugh2:, a Ty masz mojego @? Aaaaaa i nie wiem jeszcze na 100%, ale raczej będziemy w sobotę wybierać się do tej Alicji, moglibyśmy zaglądnąć po kubek? Oczywiście wcześniej zadzwonię!!! No, chyba, że byłabyś po coś w mieście to mogłabym sobie po niego podejść ;-)

Ms.Marple, a skąd jedzie ten 323, orientujesz się?

Krycha nie mam twego @.....podaj mi prosze to Ci zaraz wysle fotki...
a po kubek wpadnij nie ma problemu.....
aaaaa CYTRUS...pytanie do Ciebie w jakim sklepie zes kupila te Maje do wozka????????????????????????????????????????????????????????ja tez taka chce....ale nie wiem gdzie ja ma moja siostra kupic dla mnie:(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej baby :) wieczorowa pora :))
Agus dziekuje za zaproszonko i za mile ugoszczenie A i ziemniaczki rowniez zgadazm sie pychotka byly :)) mniam :)
Camomile zdrowka dla brzdaca :))
Martuana a Ty sie wybierasz czy nie do Bozenki ? Bo jak dalej aktualne i jest to nie problem to zabralabym sie z Toba :)
Justysia Zdroweczka dla malej Kurcze mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie :))
Drozdusiu A Tobie jeszcze raz milego i bezpiecznego lotu :)) Baw sie dobrze :))

A ja juz tez wypluskana w maseczkach siedze :p Malenka juz po 21 poszla spac ale przebudzila sie i bidulka zalila mi sie Kurcze snilo jej sie cos To mama musiala sie po przytulac i poopowiadac jakies mile momenty I dlaej myszka poszla spac :) Boszee bez nie bym umarla Te dziecko to dla mnie wszystko Jest moja przyjaciolka, corka, sercem Jest dla mnie wszystkim :) Ona wie o takich rzeczach o ktorych nawet Damian nie wiem czy moja mama Wszystko jej mowie :) Wiem ze jak na razie moge jej zaufac Bo nikomu nie powie :p Zobaczymy co bedzie dalej :))

Do góry