reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justyś nie ma za co.mam nadzieję że wszystko się przyda.a Bart chciał cię budzić ale nie kazałam mu bo należy ci się wypoczynek.na pewno bardzo się teraz stresujesz.a poza tym Tomek i siostra czekali w samochodzie i trzeba było się zwijać bo w domku dzisiaj wielkie pakowanie:sorry2:
Aguś dzięki za gościnę i przepyszne żarełko.tak się najadłam że jak mnie lekarz naciskał podczas badania na brzuch to myślałam że wszystko ze mnie wyciśnie;-) żałuję że nie mogłam zostać dłużej:-( a lekarz na szczęście wypisał mi zaświadczenie także mogę już bezstresowo myśleć o podróży

reklama
no Drozdusia wysokich lotow zycze :)
Agus na to ciacho to my jutro sie moze skusimy o ile jeszcze bedzie hihihiih i o ile sie pojawic mozemy bo Ty zawsze zabiegana!!!!:-D

Aga_irlandia, kubek Oliwki, z tego pośpiechu zostawiłam go :zawstydzona/y:... No i racja, żarełko super! Dobrze, że choć troszkę przyszło nam się przejść, bo autobus jak na złośc nie chciał współpracować :no:! Drozdusia, w takim razie bezpiecznej podróży Wam życzę i wracaj w dwupaku jeszcze do nas hehehehehehehe :-D!!!! Justysia21, a Wy macie kartę medyczną? Bo jak tak, to dziewczyny mówiły, że wtedy za wizytę w szpitalu się nie płaci :sorry2:! Hm... Ciekawe co Juleczce dolega :confused:? Oby szybko przeszło!!!!! Camomile jeszcze w szpitalu, czekają na wyniki prześwietlenia... Jednak matka to ma nosa, nie? Bidulek...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane a co sie stalo Igorkowi ?!

Justysia no to dziwne ze po prostu jest wszystko ok ... Moze skonsultuj sie z lekarze jakims w polsce z polozna tu u nas i inna lekarka i gp Ja zawsze sie pytam kilku osob o zdanie
Aga przyznam serniczek pychotka :))
Drozdusiu bezpiecznego lotu kochana !

nie mamy juz prawie 5miesiecy czekamy i ani karty ani decyzji:no:

A czemu nie wyślecie jeszcze raz? My sami zanieśliśmy do szpitala (gdzieś tam się zostawia, musiałabym węża zapytać gdzie) jak nam po miesiącu czekania nic nie przysłali no i chyba te papiery co przyszły pocztą musiały się gdzieś zapodziać, bo tydzień po tym jak sami złożyliśmy przyszła decyzja, z numerami kart, a jeszcze tydzień później katy!

Sylcia007, Camomile wspominała o wewnętrznym wylewie do stawu albo mięśnia :-(... Zrobili prześwietlenie i teraz czeka...

Kurcze tak mi szkoda bidulki i jej malego :( Niewiem co to za choroba czy wypadek czy w ogole ale brzmii wstretnie :(( Bardzo mi przykro Camomile :( Kurcze niech maluszek wraca jak najszybciej do zrdowka :)))) !!!!!!!!!

Natinke ja jutro spacerkiem sie przejde do Ciebie i dam Ci te nosidelko A ten kojec to raczej nie wezne ale dziekuje kochana ze bylas chetna sprzedac :))

reklama
i ja dotarłam Bąbelus śpi bo popołudniu się nie udało i jak na złość musiałam godzinę czekać na męża bo miał jakąś awarię :wściekła/y:a mogłam posiedzieć z wami:nerd:

jakaś paskudna seria nam dzieciaki męczy:szok:

idę prasować trzy pralki:angry: i potem odpocząć :tak:trzymajcie się mamuśki oby nocka była spokojna:tak:

drozdusia miłej podróży

kobitki zapraszam jutro na kawkę jeśli macie ochotę i transport :tak::tak::tak:( z miasta jeździ autobus 323)

Do góry