reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej dziewczeta tak wiec Jula lekko kaszle i kicha z tego co wiem Mareczek Marty tez cos chyba smarcze.W kazdym razie salatka gotowa i szkoda zebym ja sama zjadla;-)no i sie za wami stesknilam baby:-pA co do biletow w ryanie to pamietacie jak ja sie balam ze nie wroce z Jula?no i jak sie okazalo niepotrzebnie:baffled:dobra koncze bo pisze juz chyba z pol godz przez te klawiature ekranowa:dry:

reklama
Noo pislalm do Justyny ... I ide :) Kazda dzidzia ma cos z soba :)) Tylko od Natalii dzieciaczki sa zdrowe ...
Wiec jezeli dalej aktualne to o 12.40 kolo cresent ? Ale ja bede wozkiem Bo auto ma Damian a w pracy jest i hmm czyzbym nie umiala prowadzic Ahh tak wlasnie to jest najwiekszy problem ;/
To jak mamy tez bedziecie spacerkeim to ja bede kolo Mc donaldsa czekac kolo wejscia moze byc ?

Noo pislalm do Justyny ... I ide :) Kazda dzidzia ma cos z soba :)) Tylko od Natalii dzieciaczki sa zdrowe ...
Wiec jezeli dalej aktualne to o 12.40 kolo cresent ? Ale ja bede wozkiem Bo auto ma Damian a w pracy jest i hmm czyzbym nie umiala prowadzic Ahh tak wlasnie to jest najwiekszy problem ;/
To jak mamy tez bedziecie spacerkeim to ja bede kolo Mc donaldsa czekac kolo wejscia moze byc ?

Pewnie, że może być! Do zobaczenia :-D

hejo,jestem normalnie zalamana..dzwonilamdo ryanaira..i wilekie G.... stracilam tylko kase na melodyjki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaryzykuje najwyzej mnie cofna..ale skad???chyba ze samolotu???a co w tedy z moim bagazem??poleci do pl?? dobre..
ja dzis sie wypisuje ze spotkanka :(((
ale mam big prosbe do sylwi ... wpadniesz do mnie po drodze??podam ci kase do justynki!oki???a i jesli ta czapka jest u ciebie przyniesiesz mi ja??onajest zielono-szara(chyba) z h&m,i ntak cos mi sie przypomina ,ze ja ja u ciebie na dzwiach w kuchni powiesialam i zostawialam...

reklama
hejo,jestem normalnie zalamana..dzwonilamdo ryanaira..i wilekie G.... stracilam tylko kase na melodyjki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaryzykuje najwyzej mnie cofna..ale skad???chyba ze samolotu???a co w tedy z moim bagazem??poleci do pl?? dobre..
ja dzis sie wypisuje ze spotkanka :(((

Będzie dobrze! Grunt to pozytywne nastawienie ;-)! No i tak mi się właśnie wydaje, że jeżeli odprawiasz się online to miejsce dla Małej wyjdzie dopiero na pokładzie, a stamdąt Cię już raczej nie cofną, nie? Bo i dlaczego? Przecież dla nich to też zarobek... Szkoda, że Cię nie będzie, ale rozumiem, odbijemy to sobie :tak::-D

Zmykam nas szykować do wyjścia! Miłego dnia, paaaaaaaaaaaa :sorry2:

Do góry