reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Natinke18, ale fajowsko :-D!!! Z Oliwki katarem jest, hm, no niby go nie ma, ale jednak coś tam w nosku ma, więc ciężko mi określić niestety :-(... Aaaa i ja mocno trzymam kciuki żebyście spokojnie polecieli i wrócili :tak:! I tak sobie myślę, że może będą chcieli od Ciebie żebyś Adunię na kolanach trzymała podczas startu i lądowania (no, to pewnik) i tyle - za miejsce zapłaciłaś, więc Ci się należy!

witam sie i spadam na zakupy,bede pozniej:-)jutro na 13 jak dobrze pamietam:sorry:

Dokładnie, 13.00 :-):-D:-)

W końcu zasnęła!!! Inaczej zaplanowałam sobie dzisiejszy wieczorek, ale może coś się uda mi jeszcze z niego wykrzesać ;-) hihihihihihihihihihihihihi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Natinke super że już masz ten paszport i nie musisz się denerwować czy zdążą przysłać do wyjazdu.a jeśli chodzi o bilet to chyba możesz być spokojna.ja co prawda małej jeszcze nigdy nie kupowałam takiego biletu ale znajomi tak latali i nie mieli żadnego problemu.a moja mała nie smarcze.tfu tfu tfu....przynajmniej na razie:sorry:

wiecie co przed chwila przeczytalam w regulaminie ryanaira???ze nie mozna niemowlakowi do23 miesiaca dokupic dodatkowego siedzenia!!!drozdusia jakimi liniami lecieli twoi znajomi???i czy to bylo niemowle???czy to pewne??co ja mam teraz zrobic??aaaaaaa

moi znajomi latają tylko ryanairem albo aerlingusem i latali z niemowalkami.być może zmieniły się zasady:eek: może lepiej skontaktuj się jakoś-zadzwoń albo napisz maila i się upewnij żebyś przy odprawie nie musiała się denerwować

moi znajomi latają tylko ryanairem albo aerlingusem i latali z niemowalkami.być może zmieniły się zasady:eek: może lepiej skontaktuj się jakoś-zadzwoń albo napisz maila i się upewnij żebyś przy odprawie nie musiała się denerwować

Przy odprawie jak przy odprawie, bo teraz online jest przecież, więc kto się przyczepi (chyba, że się mylę), ale najszybciej mogli by mieć jakieś ale na pokładzie samolotu już... tak mi się wydaje... Przez to wszystko już sama nie wiem jak kupować bilet na Pyze :eek:... Justysia21, a jak Wy kupiliście bilet na Juleczkę?

No dobra, Kochane, wąż wrócił, więc spływam! Do jutra, słodkich snów :sorry2:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jutrto zadzwonie tylko sobie wyobraz,ze koszt polaczenia to 1euro za minute!!!ale wlasnie zrobilam adzie odprawe i wszystko przeszlo,a tam sie wpisuje date urodzenia...nie wiem co mam zrobic..samego infanta dokupic nie moza,musialabym kupic sobie 2 bilet???!!!a co z tym 1 i bagazem??masakra.....ja to zawsze mam pod górke :((( hehe

no to rzeczywiście niewesoło.ale lepiej zapytać wcześniej niż mieć problemy z wejściem na pokład.mam nadzieję że jakoś to wszystko pozałatwiasz po swojej myśli:sorry: też już uciekam żeby złapać chociaż trochę snu bo z Lolą nigdy nic nie wiadomo.spokojnej nocy kobietki;-)

Natalia nie martw sie, ja myśle tak nawet jesli wykupiłaś miejscówkę małej a nie można < bo wiem że oni chcą żeby dziecko na kolanach miec - ja małego miałam > to przecież tfu tfu ty kase wydałas na to, oni nic nie traca to nie powinni robic problemu bo kase swoja maja no nie?? możesz powiedziec jak jutro bedziesz dzwonic że nie wiedziałaś jak to z małym dzieckiem a bagaż musisz wziąśc < nawet powiedz że tak słyszałaś> i tak zabukowałaś i tyle bedzie dobrze zobaczysz;-) Spokojnej nocki życzę wszystkim

reklama
natala fajnie ze ada ma paszporcik I nie martw sie na zapas Ja mysle podobnue jak Kaja ze nie powinno bycvproblemu bo kase maja i tyle
Moja mala od czasu do czasu smarka cos tam wiec delikatny katarek jest :(
Ale mowcie co i jak to ja z mala w domu zostsne
Justysia wytlumaczysz mi jsk isc jak dojde juz do cresent Co tzn gdzie pozniej ?

Mi dzis dzien tak szybko minal ahh nawet niewiem kiedy sie ciemno zrobilo :/

My kupowalismy bilet dla niemowlaka Te infant czy jakos tak i malej nie przyslugiwal zaden bazaz Jedyne co to wozek moglam miec a mala musialam miec na rekach Ona nie miala miejsca ... A z tego co wiem to dziecko majace dwa lata moze siedziec na wlasnym miejscu ... ;/

Ostatnia edycja:
Do góry