reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witajcie mamusie! Oliwka postanowiła nadal mnie zaskakiwać i pomimo iż poszła spać dopiero po 21.00 wczoraj to dziś obudziła się o 06.45 :szok:! I łazi za mną, marudzi, przewraca się co jakiś czas - i jak taka niewyspana to po co wstwała :confused:, ech te dzieci...

Justysia wytlumaczysz mi jsk isc jak dojde juz do cresent Co tzn gdzie pozniej ?

My możemy Cię zgarnąć po drodze ;-)! Wychodzimy z centrum o 12.00 i pod cresent będziemy, myślę, jakoś tak 12.40, ale zawsze możemy się zdzwonić :-)... Tylko ja nie mam Twojego numeru fonu :eek:!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kobietki.u mnie nocka....no tak.mogłoby być lepiej.ale za to przebudzenie...mmmmmmm.szczegóły zostawię dla siebie;-)
Sylcia jak pisała Krycha możemy cię zgarnąć po drodze.jak coś to mam twój numer ale wstępnie możemy się umówić o tej 12.40.
spadam na śniadanko i przygotować sałateczkę:-)

hej kobietki.u mnie nocka....no tak.mogłoby być lepiej.ale za to przebudzenie...mmmmmmm.szczegóły zostawię dla siebie;-)
Sylcia jak pisała Krycha możemy cię zgarnąć po drodze.jak coś to mam twój numer ale wstępnie możemy się umówić o tej 12.40.
spadam na śniadanko i przygotować sałateczkę:-)

A, no to luzik, jak masz numer do Sylci007 to gicior! Farciara, a mój wczorajszy wieczór zakończył się totalnym fiaskiem :oo2:, ale ja to sobie odbiję!!!!!!!

Heh, kupiłam dziś z rańca bilecik do Polski :-p, opuszczę Was, Kochane, ale na krócej niż zamierzałam ;-)!

Ja już sałateczkę mam gotową :cool2:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj, zdrówka ja tym naszym pociechą życzę i to DUŻO!!!!

Natinke18, dzwoniłaś już może do Ryanaira? Trzymam kciuki żeby nie robili Ci żadnych problemów :tak:! Ja tym razem jeszcze kupiłam bilet normalnie dla Oliwki, jak dla niemowlaka, bo się cenowo bardziej opłacało, ale myślę, że to będzie ostatni taki kurs... Aha, i na wątki mam z Irlandii któraś z mamuś pisała, że w Aerlingusie (chyba, że coś pokręciła) można wykupić miejsce dla niemowlaka, ale trzeba mieć ze sobą fotelik - ciekawe czy w Ryanairze również by to przeszło...

Hej kochane :))
krycha drozdusia ok to z checia umowie sie pod cresent Bo niewiem jak tam dalej dojsc do Justyny ;/
Moja mala ma jeszcze troche nosek zapchany Niby ma niby nie ma Raz cos tam ma w nochalu i slychac jak oddycha a pozniej nic nie ma ...
Wiec niewiem czy isc Bo niechce inne dziecii zarazic

hmmmm. to w takim razie jest spotkanko czy nie?bo widzę że towarzystwo nam się wykrusza:sorry: jak wszystkie dzieciaki smarczą to może spotkajmy się wszystkie:-) no bo i tak smarczą i tak;-) jeśli chodzi o Laurę to jeszcze się nie określiła z katarem.ale na razie nic nie zaobserwowałam.ale zaryzykuję.niech się hartuje mały Irolek:-D

hmmmm. to w takim razie jest spotkanko czy nie?bo widzę że towarzystwo nam się wykrusza:sorry: jak wszystkie dzieciaki smarczą to może spotkajmy się wszystkie:-) no bo i tak smarczą i tak;-) jeśli chodzi o Laurę to jeszcze się nie określiła z katarem.ale na razie nic nie zaobserwowałam.ale zaryzykuję.niech się hartuje mały Irolek:-D

Igorka też nie będzie, Camomile pisała, że zostanie w domku, bo Młody pokasłuje, ale bardzo serdecznie nas pozdrawia - już teraz przekazało mi się :-p... Tak czy siak ja jestem jak najbardziej ZA spotkankiem! Dajcie znać gdyby się coś zmieniło :eek:... Sylcia007, nie ma za co dziękować, dla nas to tylko przyjemność ;-)

tak wiem,że Igorek zakaszlał się:-( no i co teraz?zasmarkały się dzieciaki,zakaszlały....ach tam.zawsze krzyżują nam plany:confused2:

reklama
Moja mala czuje sie ok i w ogole tylko ma troche nosek czasem zapchany ... Ale tak to bez problemu :)
Ja z checia przyjde ale jak tylko moja mala ma cos tam z nochalem to niechce aby inne dziecii sie pozarazaly jakby co

Do góry