reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien dobry:)
witam sie choc wszystkie pewno u Justysi juz baluja:)
ja sie pochwale ze moje dziecie jak poszlo spac wczoraj po kapieli przed 22 tak obudzila sie dopiero okolo 4 nad ranem....zjadla 180 mleka i dalej kimala:) takie noce to ja lubie hehehhe.....zmienilam jej kropelki na kolki i teraz to zupelnie inne dziecko:) ten infacol dzialal jeszcze gorzej:(dobrze ze te drugie skuteczne:)
no nic....mala spi juz prawie 2 godziny ....nie chciala na podworku wiec wrzucilam ja do lozeczka i od razu zasnela.....odbiore Anite i potem idziemy na spacerek:):):)
milego dnia dziewczyny,,...
aaaaa widzialyscie prognoze pogody na weekend????zadnych chmur i pelnia slonca:) suerancko:)
my chyba jutro nad jakas wode pojedziemy:)najpier tylko pojde sie poopalac do solarium bo juz mam wizyte zaklepana:)a moj sie smieje ze jak karnet kupilam to slonce wyszlo hahahaha
aaaaa czy te pepkowe pasuje wszystkim we wtorek????????????bo jak tak to mysle ze tak mniej wiecej na 13 ????????????

Hejka. Widze ze dzieczyny nie wrocily ze spotkania jeszcze:-(
ja juz po szpitalu:-( ale dzieki bogu wszystko jest dobrze. nam to zawsze sie cos przydarzy:baffled:

aga no to mala dala Ci pospac :) tez myslalam zeby sie gdzies dalej wybrac :)
camomile a co sie stalo kochana ze az szpital ? Ja bede napewno na pepkowym :)

Ja w koncu w domu nogii mam tak poobcierane a jakie odciski mam :(

no my też dotarłyśmy do domku.dzięki laski za spotkanie.nie muszę chyba dodawać że było super i smacznie:-p zaraz chyba wrzucę małą pod prysznic,dam kaszkę i do łóżka bo już po drodze się pokładała.
Aguś mi wtorek też pasuje:-)

rzeczywiście leniwy.a ja muszę pochwalić mojego T-czekał na mnie z żarełkiem:-) zrobił przepysznego kurczaka po seczuańsku:-p chyba już nie muszę chodzić do chińczyka bo mojemu mężulkowi chińszczyzna wychodzi rewelacyjnie.no i jeszcze potem pojechał specjalnie po lody dla żonki;-) taka zachciewajka:sorry2: kurczaki,żeby tak mogło być na co dzień....

Kochana drozdusiu Ty to masz sie superr no no no
Ja tez mialam super przywitanie ... Puste sciany w domu :( Damian mial byc kolo 17 a byl o 20 :(
Wiec siedzialam sama :( Zadno nowosc Zawsze wszystko sama i sama :(

Dzień dobry!!! Oj, nie zdąrzyłam tu wczoraj już zaglądnąć, ale Pyza po drzemce, którą sobie ucięła w drodze powrotnej najpierw przez godzinę ciągle chciała się tulać do mamy, bo niedospana, a później fikała jak nie wiem!!! Padła około 21.30 :dry: no i resztkę sił musiałam sobie zostawić dla węża ;-) hihihihihihihihihihi... Dziś długi dzionek sie zapowiada, Oliwa zwaliła nas z łóżka przed 07.00 już :baffled:, no i jeszcze nie wiem do kiedy same będziemy, bo wąż w pracy:unsure:, ale pewnie jakoś pójdzie!

Dziewczyny fajowo wczoraj spędziałam z Wami czas :tak::-D!

Udanej soboty życzę i do klikania, paaaaaaaa ;-) (choć zbytniego ruchu dziś nie przewiduję, w końcu weekend mamy hehehehehe)

reklama
Sylcia wiem o czym mówisz.... Ja też ciągle sama i sama:dry: Nawet jak R jest to tak jakby go nie było:-p
Dziś mam wieeeelkie pranie dywanów:-) a potem mała wycieczka po Limerick:-) Taki rodzinny dzień dziś mamy:-D
Do później

Do góry