reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień dobry.w sumie dla mnie nie zaczął się dobrze.noc była koszmarna.i już mi zbrakło cierpliwości.byłam tak wściekła na małą że aż cała chodziłam.co pół godziny biegałam do niej a ona za cholerę nie miała zamiaru zasnąć porządnie:crazy: nie dam jej spać dzisiaj w dzień ani minuty to może nie będzie miała siły ruszyć się w nocy:confused:
no a do tego z rana przypomniało mi się że wczoraj miałam wizytę w szpitalu:-p mieli mi robić krzywą cukrową.w sumie nie rozpaczam bo nie lubię pobrania krwi a jak mają mi je robić trzy razy co godzinę to tym bardziej:baffled: tylko że jestem w szoku że to przegapiłam.nigdy nie zapominałam o takich rzeczach.ale wyraźnie wczorajsze spotkanko przysłoniło mi wszystko;-) spadam ogarnąć trochę chałupkę i zrobić jakiś obiadzik

reklama
Camomile, jak Igorek się czuje??? Drozdusia, Bidna jesteś jak nie wiem!!! O co tej Twojej Laurze biega, hm :baffled:... Co pół godziny pobutka, masakra! To raczje nic nie pospałaś, bo co to za spanie jak tylko przyłożysz głowe do poduszki i już trzeba wstać :oo2:... Może Ona jednak ma jakieś pasożyty czy cóś... Przyjdź do mnie zrobić Laurze kąpiel w tej walerianie, może pomoże ;-)!

Camomile, jak Igorek się czuje??? Drozdusia, Bidna jesteś jak nie wiem!!! O co tej Twojej Laurze biega, hm :baffled:... Co pół godziny pobutka, masakra! To raczje nic nie pospałaś, bo co to za spanie jak tylko przyłożysz głowe do poduszki i już trzeba wstać :oo2:... Może Ona jednak ma jakieś pasożyty czy cóś... Przyjdź do mnie zrobić Laurze kąpiel w tej walerianie, może pomoże ;-)!

nie sądzę żeby to były pasożyty bo poza tym że śpi tak beznadziejnie to nie ma żadnych innych objawów.obserwuję kupkę już od dawna i nic nie zauważyłam,nie wymiotuje,nie ulewa,nie traci na wadze,prawidłowo się rozwija.profilaktycznie przebadam ją w PL ale myślę że ona po prostu tak ma.trwa to od dłuższego czasu i chyba weszło jej w nawyk i nie potrafi inaczej.ostatnich kilka nocy było w porządku i znowu się zaczęło.widać przez te kilka nocy odespała i ma siłę żeby znowu przez następne noce nie spać:baffled:

Krycha jeśli chodzi o katar to wczoraj było ciut lepiej a dzisiaj znów mu leci ciurkiem. Wczoraj wymiotował tyle że całe spodnie miałam zahaftowane:-( W ogóle jakiś nie swój byl wczoraj. Zaraz po kąpaniu przytulił się do mnie i zasnął już koło 19:szok:

nie sądzę żeby to były pasożyty bo poza tym że śpi tak beznadziejnie to nie ma żadnych innych objawów.obserwuję kupkę już od dawna i nic nie zauważyłam,nie wymiotuje,nie ulewa,nie traci na wadze,prawidłowo się rozwija.profilaktycznie przebadam ją w PL ale myślę że ona po prostu tak ma.trwa to od dłuższego czasu i chyba weszło jej w nawyk i nie potrafi inaczej.ostatnich kilka nocy było w porządku i znowu się zaczęło.widać przez te kilka nocy odespała i ma siłę żeby znowu przez następne noce nie spać:baffled:

To znaczy, że zostało Ci się do tego przyzwyczaić :confused::dry::baffled:??? Ło matko, żeby Twój drugi Szkrabik dał Ci odsapnąć, bo się wykończysz...

Krycha jeśli chodzi o katar to wczoraj było ciut lepiej a dzisiaj znów mu leci ciurkiem. Wczoraj wymiotował tyle że całe spodnie miałam zahaftowane:-( W ogóle jakiś nie swój byl wczoraj. Zaraz po kąpaniu przytulił się do mnie i zasnął już koło 19:szok:

O rany :szok:! Musiał źle się czuć... Wymioty możliwe, że przez wydzielinę... A jak nocka Wam minęła?

Nocka super. Jak zasnął o 19 to z małymi moimi przebudkami spał do 8. Teraz ucina sobie następną drzemkę. Martwi mnie tylko jego głowa bo ciągle się w nią uderza i chodzi po mieszkaniu jak pijany i jak tylko jest się o co uderzyć to na pewno to zrobi:baffled:

dzien doberek:)
ja za niedlugo na solarium smigam a potem zakupki i wielkie grillowanie:)przyjda znajomi i bedziemy sobie siedzien na tym cudownym sloneczku hehehhe
milego weekendu dziewczyny:)
aaaaa i mam nadzieje ze wszystkim wtorek pasuje:)
papaaaaaaa

Nocka super. Jak zasnął o 19 to z małymi moimi przebudkami spał do 8. Teraz ucina sobie następną drzemkę. Martwi mnie tylko jego głowa bo ciągle się w nią uderza i chodzi po mieszkaniu jak pijany i jak tylko jest się o co uderzyć to na pewno to zrobi:baffled:

No, to przynajmniej pospałaś :-)! A z tym uderzaniem to dzieci tak mają niestety...

Aga_irlandia, mi tam wtorek pasi :tak:! Grill, hmm... Ale ja sobie odbiję wszystkie zalełge grille hehehehehehehe jak już do Polski wrócę! Bo tu niestety na balkonie nie pozwalają rozpalać!

Hej kobietki :)

Camomile kurcze szkoda mi Twojego Igorka niesamowicie :( Mam nadzieje ze polepszy sie szybciutko zdrowko :)
Krycha mala sie wyfikala poszla spac i rano wczesna podobdka to samo co u mnie ... Tylko wzielam ja do lozka pogodala sobie chwilke i poszla jeszcze spac :)
Drozdusia Ty to masz 7 swiatow bidulko :( Mam nadzieje ze dzis sobie spokojnie po spisz:)
Aga mam nadzieje ze nie ogladalas Oszukac przeznaczenie :)) Nie opal sie za bardzo :))
Kurcze ja jak ide nie moge isc na dlugo bo zaraz czerwona jestem;/ Milego grillowania Mmm smaka mi zrobilas Moze i u mnie dzis bedzie grill Bo chlopaki cos mowili ze jak bedzie fajna pogoda to sie zrobii :)

reklama
Krycha mala sie wyfikala poszla spac i rano wczesna podobdka to samo co u mnie ... Tylko wzielam ja do lozka pogodala sobie chwilke i poszla jeszcze spac :)

Korzystaj, że chce tyle spać, bo z czasem będzie spać coraz mniej :sorry2:... Ale przez to, że Pyza wstała tak wcześnie to właśnie ucina sobie drzemkę i już się boję co to będzie później :szok:;-)

Do góry