justysia21
Elfikowa mama :D
Kaja normalka w irlAndii ze cos gubia !~!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej witam się i ja dzisiaj ale pogoda co? spadam bo małą mam na ogródku a ja staram sie po cichu sprzątam i przesadzam kwiatka - bo mój M śpi przed nocką tylko Michał grandzi torby drze i w ogóle .... a w ogóle to sie zezłościłam dzis bo karty < kontynuacje> mi przysłali ale beż Michała a dopisałam go ale zadzwoniłam i pani powiedziała że doślą mi w następnym tygodniu bo im się akt urodzenia widac zapodział
drozdusia udało mi się kupić buciki dla Bąbla w TKmaxieprzymierzyłam chyba z 6 różnych par ale się udało
drozdusia udało mi się kupić buciki dla Bąbla w TKmaxieprzymierzyłam chyba z 6 różnych par ale się udało
byliśmy w O' Brien's Bridge Bąbel się wyhuśtał i wybiegałnawet dzisiaj nie zdążył pospać po południuSuper, że poszukiwania zakończone :-)! A powiedz mi, gdzie Wy byliście dziś na tym placu zabaw? I jak było? Bąbel wyszalony???
byliśmy w O' Brien's Bridge Bąbel się wyhuśtał i wybiegałnawet dzisiaj nie zdążył pospać po południu
drozdusia cena była Ok 20dyszki
niu gratulacje!hejo!!!!ADRIANNA MA PASZPORCIK ))))))))))))))))HURRRRAA!!!
ale się ciesze : ) a wiec za tydzien opuszczam was na 3tygodnie,chyba,ze zrobia mi problemu ze wzgledu na to ,ze adzia ma caly bilet a nie infanta???jak myslicie??mam sie czym denerwowac??
dziewczyny a wasze dzieciaki jeszcze smarkaja???bo jesli tak to ja jutro odpadam...nie chce zeby ada przed wylotem cos zalapala...???nie obraziecie sie chyba cio??