reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej witam się i ja dzisiaj:tak: ale pogoda co? spadam bo małą mam na ogródku a ja staram sie po cichu sprzątam i przesadzam kwiatka - bo mój M śpi przed nocką tylko Michał grandzi torby drze i w ogóle ....:-D a w ogóle to sie zezłościłam dzis bo karty < kontynuacje> mi przysłali ale beż Michała:szok: a dopisałam go ale zadzwoniłam i pani powiedziała że doślą mi w następnym tygodniu bo im się akt urodzenia widac zapodział:eek:

Hahahahahaha, typowe ;-)!

Pogoda miodzio, tylko my z Pyzą prawie cały dzień w domku przesiedziałyśmy, no oprócz mroźnego poranka, bo na zakupy trzeba się było wybrać, potem zasnęła, później miałyśmy gości a teraz czekamy na babcię aż się podłączy na Skypa ;-)... Tak jakoś mi już lepiej się robi :sorry: wystarczy troszkę czasu spędzić w miłym towarzystwie i człowiek jakoś odżywa! No i jeszcze wizja jutrzejszego pięknego dnia (w ogóle całego weekendu) i naszego spotkanka też dodaje uśmiechu :-p... Jak jeszcze uda mi się w końcu znaleźć bilety do Polski w fajowej cenie to już w ogóle będzie lux malina :-)!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
drozdusia udało mi się kupić buciki dla Bąbla w TKmaxie:tak::tak:przymierzyłam chyba z 6 różnych par ale się udało:tak:

to świetnie.a cenowo jak?da się przeżyć?teraz mi coś świta że chyba Martuana mi mówiła że tam można właśnie dostać buty dla dzieciaczków i to niedrogo.chyba nawet kupiła tam ostatnio buciki Mareczkowi.skleroza:-) no nic,na i tak przy okazji pobytu w PL się zaopatrzę ale na przyszłość warto wiedzieć

byliśmy w O' Brien's Bridge Bąbel się wyhuśtał i wybiegał:tak:nawet dzisiaj nie zdążył pospać po południu
drozdusia cena była Ok 20dyszki

A gdzie jest ten O'Brien's Bridge? To pewnie padł Ci jak "pies Pluto", co ;-)?

Wrrrrrr... Oliwia chyba zamierza dzisiaj czekać na tatusia, nie chce zasnąć, lata cały czas, warjuje, rozrabia a najlepsze jest to, że znów ma temperaturę :eek:... Hm... Dziwne...

Justysia21, jak będziesz miała chwilkę prześlij mi, proszę, fotki z wczorajszego dnia, plissssssssss :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejo!!!!ADRIANNA MA PASZPORCIK :)))))))))))))))))HURRRRAA!!!
ale się ciesze : ) a wiec za tydzien opuszczam was na 3tygodnie,chyba,ze zrobia mi problemu ze wzgledu na to ,ze adzia ma caly bilet a nie infanta???jak myslicie??mam sie czym denerwowac??
dziewczyny a wasze dzieciaki jeszcze smarkaja???bo jesli tak to ja jutro odpadam...nie chce zeby ada przed wylotem cos zalapala...???nie obraziecie sie chyba cio??

reklama
hejo!!!!ADRIANNA MA PASZPORCIK :)))))))))))))))))HURRRRAA!!!
ale się ciesze : ) a wiec za tydzien opuszczam was na 3tygodnie,chyba,ze zrobia mi problemu ze wzgledu na to ,ze adzia ma caly bilet a nie infanta???jak myslicie??mam sie czym denerwowac??
dziewczyny a wasze dzieciaki jeszcze smarkaja???bo jesli tak to ja jutro odpadam...nie chce zeby ada przed wylotem cos zalapala...???nie obraziecie sie chyba cio??
niu gratulacje!:-D:-D
mój jeszcze tak, ale jeśli tylko on się smarka to będzie lepiej jeśli ja odpuszczę tym razem:tak::tak:

Do góry