reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

przejm
dzieki dziewczynki juz drozdze sa :):):)
pranko na balkonik wywieszone!!! nastepne w pralce i sterta do prasowania... ahhhh chyba jakies krasnoludki wynajme a tak swoja droga to moje dziecie uwielbia wieszac z mamusia pranko :) tak wygodnie jej w nosidelku.... o mnie to nie pomysli hihihiih ach trza sobie jakos radzic bo jak tatus do pracy pojdzie to bedziemy we dwie!!!! cza sie przyzwsyczajac pomalutku
a Wy sie dziewczynki nie wyglupiajcie z tymprzynoszeniem.... ja cos upichce i bedzie git!!!! no chyba ze ktoras ma ochote zrobic cos dobrego to prosze bardzo.... ja przeciez tez nie zawsze cos przynosze... a raczej rzadko przynosze... bo albo nie mam czasu zrobic albo mam lenia w tylku wiec sie nie przejmujcie :):):)
ja jeszcze wieczorkiem do tesco na jakies male zakupki skocze i wszystko bedzie w domku wiec naprawde nic przynosic nie musicie :):):);-)

reklama
ja już po zakupkach.jedno pranie wywieszone,drugie w pralce.a obiadzik też już wstawiony.ziemniaczki się gotują,zostaje tylko mięsko posmażyć.a potem spacerek bo pogoda jak marzenie:cool2:

my właśnie się zbieramy na plac zabaw- trzeba korzystać:tak:

miałam wam napisać, że ledwo mojemu bajtlowi przebiły się górne zęby już nauczył się zgrzytać aż mi ciarki po plecach chodzą:szok:

ja to dzis sama siebie pobilam hehehhe rano jak wrocilam ze szkoly posprzatalam i o 10 juz nawet dwu daniowy obiadek mialam zrobiony:) az sie sama zdziwilam ze tak szybko:) ale Majka spala wiec nic mnie nie rozpraszalo:) potem jeszcze skoczylam na solarium sie poopalac:) a jak bede wracac ze szkoly to pojade od razu na milford i zwaze mojego szkraba bo jestem bardzo ciekawa ile ona wazy:)
aaaa a pranie zrobilam sobie wczoraj heheheh wieczorem i rozwiesilam w gazebo( rodzaj namiotu jakby) i sie suszy:)hehehhe nie ma to jak pomyslowosc:)

No, no, no, podziwiam mamusie, ja mam dziś nastawienie do obowiązków domowych takie samo jak do życia... Muszę coś z tym dołkiem zrobić, hm...

reklama
Hej witam się i ja dzisiaj:tak: ale pogoda co? spadam bo małą mam na ogródku a ja staram sie po cichu sprzątam i przesadzam kwiatka - bo mój M śpi przed nocką tylko Michał grandzi torby drze i w ogóle ....:-D a w ogóle to sie zezłościłam dzis bo karty < kontynuacje> mi przysłali ale beż Michała:szok: a dopisałam go ale zadzwoniłam i pani powiedziała że doślą mi w następnym tygodniu bo im się akt urodzenia widac zapodział:eek:

Do góry