reklama
alex2339
Fanka BB :)
Witam
przymrozilo z ranka ale widac ze sloneczko pomalu wychodzi
Witaj Cytrusku spowrotem
przymrozilo z ranka ale widac ze sloneczko pomalu wychodzi
Witaj Cytrusku spowrotem
D
drozdusia
Gość
dzień doberek.sprawdzałam pogodę i do niedzieli ma być słońce,słońce i jeszcze raz słońce:-) a jutro podobno nawet 20 stopni w sam raz na spacerek do Justysi-byle tylko nie zaniemóc;-)
Bożenka ja niestety nie mam.jedynie taki do 13 kg mam jeszcze po Laurze.ale jak nie znajdziesz to jakbyście potrzebowali to ja ten Laury pożyczę bo ostatnio aż tak często nie jeździmy
idę na śniadanko i kawusię apotem jakieś zakupy trza zrobić bo w lodówce tylko przeciąg i światło
no i po obiadku obowiązkowy spacerek
Bożenka ja niestety nie mam.jedynie taki do 13 kg mam jeszcze po Laurze.ale jak nie znajdziesz to jakbyście potrzebowali to ja ten Laury pożyczę bo ostatnio aż tak często nie jeździmy
idę na śniadanko i kawusię apotem jakieś zakupy trza zrobić bo w lodówce tylko przeciąg i światło
no i po obiadku obowiązkowy spacerek
justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie!!!!!
Bozenka ja tez mam tylko taki do 13 kg
Babki ratujcie mozna w tesco kupic drozdze!!!!!??????????????
Bozenka ja tez mam tylko taki do 13 kg
D
drozdusia
Gość
Justyś nie mam pojęcia.ale w polskim sklepie na pewno:-)
K
krycha
Gość
Oj, ja też wiem tylko o polskim sklepie, a w Tesco nie wiem czy mają ...
colima
Aktywna w BB
czesc dziewczyny
Kubun ma wiekszy katar niz wczoraj- ale jak na taki katar to nocka nawet przespana...
znowu jest piekna pogoda... heh... a my takie zasmarkance za duzo na dworze nie mozemy byc:/
widzialyscie dzisiejsze korki?... heh... cala dock road zamknieta... mojej kozynki ponad godzine nie bylo- jak odwiozla siostre do szkoly- gdzie normalnie jezdzi sie maks 10 minut:/
Kubun ma wiekszy katar niz wczoraj- ale jak na taki katar to nocka nawet przespana...
znowu jest piekna pogoda... heh... a my takie zasmarkance za duzo na dworze nie mozemy byc:/
widzialyscie dzisiejsze korki?... heh... cala dock road zamknieta... mojej kozynki ponad godzine nie bylo- jak odwiozla siostre do szkoly- gdzie normalnie jezdzi sie maks 10 minut:/
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hej babki Moaja mala prawie zdrowa Ale ja sie od niej musialam zarazic ;/ Mam zatkany nos ale kataru nie mam nie smarkam nie charcze tylko zle mie sie oddycha i cos mi stoii w gardle ;/ I mam nizszy glos Smiesznie mowie
Justysia te drozdze to niewiem czy tam kupisz ... Musialabys gdzies w lodowkach poszukac ...
Wczoraj watrobka wyszla pyszna Ta z baraniny tez jest bardzo dobra
Ide do sklepu kilka rzeczy dla malej kupic Ogarne troche w domku i chyba pojde na jakis spacerek z malenka
Justysia a co ja mam przyniesc ? Niechce przyjsc z pustymi rekami )
Justysia te drozdze to niewiem czy tam kupisz ... Musialabys gdzies w lodowkach poszukac ...
Wczoraj watrobka wyszla pyszna Ta z baraniny tez jest bardzo dobra
Ide do sklepu kilka rzeczy dla malej kupic Ogarne troche w domku i chyba pojde na jakis spacerek z malenka
Justysia a co ja mam przyniesc ? Niechce przyjsc z pustymi rekami )
reklama
natinke18
Fanka BB :)
justysia ja mam w domu zapas drozdzy jak chcesz to ci dam ))
bozenaka ja nie mam takiego fotelika ((
ale superancka pogoda )) az zyc sie chcce ))
bozenaka ja nie mam takiego fotelika ((
ale superancka pogoda )) az zyc sie chcce ))