reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no Aguś pogoda rzeczywiście sprzyjała spacerkom.my też cały dzień poza domem.jeśli o mnie chodzi to wtorek pasuje jak najbardziej:-)

Justyś ja całkiem zapomniałam że mój T ma wolne w piątek i zawsze może mnie przywieźć.także zjawię się.sałatka z tuńczyka może być?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja tylko na chwilkę,żeby powiedzieć, że wypisuje się od Was:( nie podoba mi się bardzo jak potraktowałyście moją przyjaciółkę i tak jak Ona mówiła poprostu zle będę się czuła w takim towarzystwie.Pozdrawiam

no ja też uciekam.T zaraz wyjdzie spod prysznica i kto wie...może go przyatakuję:-p gimnastyka na pewno dobrze mi zrobi na bóle krzyża;-) spokojnej nocki kobiałki:happy:

Drozdusia gimnastyka najwazniejsza :D :)) I bardzo potrzeba jest kobietka w ciazy Pozniej maja podobno lekki porod Hmm to moze dlatego moj byl taki ? Kto wie :))

Ohh ide juz chyba spac Dobranoc kochaneczki :*****

Ostatnia edycja:
dzien dobry babki
zimno z rana 6st ale wziełam samochód bo pojadę z Bąblem do O'Briens Bridge na plac zabaw-- trzeba korzystać z ostatniego słoneczka w tym roku:cool2:

witaj cytrusek nareszcie kopę latek cie nie było
ja dopiero dzisiaj piszę bo wczoraj były mecze.. mecze...:zawstydzona/y:

drozdusia chciałam cię zabrać po drodze ale widzę , że masz prywatny transport :-D:-D

justysia ja zdobię dietetyczną odmianę sałatki krychy, żebyśmy się mogły objeść:-D:-D i może deserek też:-D:-D

natinke no to Dominik się zszedł wczoraj za wszystkie czasy:-D:-D

jak tam Igorek i inne zasmarkanie dzieciątka? mój charczy jak stara Hiszpanka:confused2:

aguś mi wtorek też pasuje

reklama
Witam w tą zimnicę;-) Ja wstałam z przeświadczeniem że dziś środa a to już czwartek:szok: Ale ten czas leci.
Cytrusku witaj po dłuuugich wakacjach. Teraz będziesz miała wakacje z nami:-D
Justysia no właśnie co jutro przynieść?? Masz jakąś koncepcję??
Aga ja mogę wstępnie się określić na tak na ten wtorek ale u mnie to wszystko takie chodliwe jest:eek:
No na razie uciekam bo kawka mi stygnie.
AAA Bożenka mój zasmarkaniec spał w nocy nie najgorzej a dziś widziałam w nosku zasuszone giluski także może będzie lepiej;-)

Do góry