reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejoooo,ja dominika cudem jakos namówiłam na spacerek z centrum na nogach!!!szedł i nawet nie marudził ;))) w domku bylismy dopiero przed 18!!!
teraz dzieciacki spia a ja mam chwilke na relaks:)
justyna dlaczego nie upomnialas sie o kase!!!!!!!??????ale mi glupio,a jeszcze w domu pamietalam!!!
paappappa

a dlaczego mialalbys nie byc Justycha ??

a bo mam focha:-p no a tak na poważnie to jakoś ostatnio różnie się czuję.także nigdy nic nie wiadomo.jak dzisiaj wróciłam z miasta i chwilę posiedziałam to dopiero poczułam jaka jestem padnięta.no i męczą mnie te bóle krzyża i żylaki.no ale maybe się dokulam.postaram się;-)

Kochane to ja moze tez cos przygotuje ? Tylko na co mialybyscie ochote No i mam nadzieje ze bede umiala to upichcic :p

krycha kochana to juz moj 3 okres ... Karmilam piersia tylko przez miesiac a okres dostalam zaraz po odlozeniu piersiii pozniej nastepny 2 tyg po po przednim A na 3 czekalam 37dni a na ten teraz czekalam 41 ! Aaa to z wyliczen widac ze to 4 okres :))
Ja zawsze mialam 28dniowy cykl ... I nie byla ta miesiaczka taka bolesna A teraz to sama newiem kiedy dostane Dopoki sie to znow nie ureguluje a bole mam okropne :(

no Justyś jak tak będziesz pisać o tej drożdżóweczce to nie będę miała innego wyjścia jak dobrze się czuć i przykulać do ciebie.co jak co ale za żarełkiem pójdę nawet na ostatnich nogach:-D

krycha kochana to juz moj 3 okres ... Karmilam piersia tylko przez miesiac a okres dostalam zaraz po odlozeniu piersiii pozniej nastepny 2 tyg po po przednim A na 3 czekalam 37dni a na ten teraz czekalam 41 ! Aaa to z wyliczen widac ze to 4 okres :))
Ja zawsze mialam 28dniowy cykl ... I nie byla ta miesiaczka taka bolesna A teraz to sama newiem kiedy dostane Dopoki sie to znow nie ureguluje a bole mam okropne :(

Kurczaki, no nie zazdroszczę Ci tych męczarni, ale tak jak pisałam, nie u wszystkich kobiet zmienia się na lepsze, niestety...

reklama
hejo
ja na chwilke
piekna pogoda to my na spacerkach caly dzien:) poza tym A dlugo w pracy wiec same do wieczorka jestesmy:(
Drosdusia zalapiesz sie zalapiesz:)moze wstepnie te pepkowe u mnie we wtorek??????????????pasuje????????????okreslac sie prosze:)
dobra...spadam mleko sciagac i pod prysznic.....nalazilismy sie dzis ze hej...no ale mam nadzieje ze jutro rownie piekna pogoda bedzie:)
aaaa welcom back Cytrusek:)
dobranoc dziewczeta:):):)
moze jutro jakos zajrze:) jak nie za dnia to wieczorem sie zamelduje
paaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry