reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha ja czasem tez tak mysle z kad ona tyle tego bierze Bo mam plene pieluchy ! A ostatnio mi 5 kupek zrobila w roznych kolorach :p Ale naprawde pelne byly po sam wierzch !
A my jak ojczulka da sie namowic tez gdzies wyjdziemy On steka wiecznie Nie chce mu sie chodzic A mnie to juz czasem krew zalewa Bo czasem jest mi po prstu przykro Mowicie ze tu jedziecie tam jedziecie tu jakis spacerek wszystko rodzinnie A ja Damiana to musze sie prosic aby wyszedl z domu ! Malo kiedy ma ochote gdzies wyjsc tak sam od siebie

Heh, Sylcia007, ale my raczej rzadko chodzimy na rodzinne spacerki, bo nie ma kiedy, w tygodniu mój wąż pracuje, a w weekendy to najczęściej robimy zakupy albo załatwiamy jakieś sprawy a spacer to przy okazji jest... Za to w tygodniu, z mamusiami mogę się troszkę poszwędać ;-)

reklama
dziekuje Ci sylcia, ale w tym i w przyszlym tygodniu raczej nie dam rady:/
moi rodzice w Hiszpani i mam wiecej do zrobienia niz wtedy jak jest mama... :/
gdybym zawsze tyle miala do zrobienia to bylabym przyzwyczajona...:p

a ja sie czuje odrobine lepiej niz rano, siostre zwolnili ze szkoly- bo jak dyrektorka zobaczyla jak mowi, a raczej nie mowi- to powiedziala jej ze ma do domu wracac...
mam nadzieje ze Kubus tylko dzisiaj mial ten katarek i juz nic wiecej gorszego nie zlapie:/

Colima moja mala miala tylko jednej nocy taki obfity katarek ... Jakos tak przed spaniem go dostala A noc byla okropna A teraz w nocy to tylko do karmienia sie budzii Ale pije czesciej przez ten katarek ;/
Niemartw sie na zapas Zakraplaj nochal i smaruj misiaka Napewno nic wiecej nie bedzie mial :)

No i stało się, Pyza mi padła zaraz po kąpieli, bez kaszki :no: ( już raz dojadała), noska nie zdąrzyłam Jej zakropić, co to w nocy będzie? I o której wstanie jak tak szybko poszła spać, ech... A ja w doła jakiegoś powoli wpadam... Zmykam na herbatkę...

reklama
witaj na starych śmieciach Cytrusku :-) fajnie że już jesteś z powrotem.
a Aga gdzie się zapodziała? zastanawiam się kiedy pępkowe Majeczki.za tydzień w środę lecę do PL i mam nadzieję że się załapię;-)
Justysia nie obiecuję że będę ale jakby co to co przygotować?bo jakoś pomysłu nie mam:sorry:

Do góry