reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

na już wyruszam pomału do miasta bo mała szajby w domu dostaje
Bożenka jak coś to daj znać na komórę jak już dotrzesz

reklama
ojejku... ale mi smaka zrobilyscie... watrobki to ja juz kilka lat nie jadlam:/
a dzisiaj wzielam kluski slaskie z zamrazalki- nic mi sie nie chce:/

juz kupilam kropelki... szczerze mowiac nigdy sama z takiego czegos nie korzystalam...:/ i nie wiem ile razy dziennie zakraplac nosek?

Ja mam ten Nasosal i pisze aby dac 1-2 kropelki do kazdej dziurki A wiec ja daje rano i wieczorem po jednej kropli do kazdej dziurki ale jeszcze uzywam Wody morskiej Tu tez ja mozna kupic Camomile jak sie nie myle mowila ze tez ma i chyba wlasnie tu kupila I wlasnie tej wody morskiej uzywam czesciej :)

Colima jak az tak zle sie nie czujecie to wpadnij z siostra i Kubusiem do mnie na kawke czy herbatke :) Na dworze jest cieplo a u mnie juz ogrzewanie dziala Hurra :) Trzeba bylo sobie wszystko samemu zobaczyc bo oni tzn pan od naprawiania nic nie zrobil !
Wiec jak chcesz to zapraszam dzis albo jutro :) Ja caly dzien praktycznie do 17-18 jestem sama w domu A mama Twoja jak chce to tez niech wpadnie :)

Witam się z Wami po spacerku :-), trochę krótszym niż zakładałam, ale z dziećmi nie można za dużo planować! Pospała mi Oliwcia jakieś pół godzinki, potem poszalała na placu zabaw i myślałam, że zaśnie jeszcze, ale póki co tylko z Nią walczę i chyba dam już sobie spokój, bo zaraz 19.00 będzie, czas kąpania a potem spania... Jednak powrót do domu i tak byłby konieczny, bo narobiła tak w pieluchę, że całą musiałam Ją przebierać :-D i skąd Ona to bierze jak niewiele je :eek:???

Camomile, jak widać na kawusię dziś nie wpadnę, umówimy sie następnym razem ;-)

Ech, no i się dowiedziałam, że w sobotę wąż do pracy musi, ale dobrze, że tylko na 3 godzinki hehehehehehehehehe...

reklama
Krycha ja czasem tez tak mysle z kad ona tyle tego bierze Bo mam plene pieluchy ! A ostatnio mi 5 kupek zrobila w roznych kolorach :p Ale naprawde pelne byly po sam wierzch !
A my jak ojczulka da sie namowic tez gdzies wyjdziemy On steka wiecznie Nie chce mu sie chodzic A mnie to juz czasem krew zalewa Bo czasem jest mi po prstu przykro Mowicie ze tu jedziecie tam jedziecie tu jakis spacerek wszystko rodzinnie A ja Damiana to musze sie prosic aby wyszedl z domu ! Malo kiedy ma ochote gdzies wyjsc tak sam od siebie

Do góry