D
drozdusia
Gość
Natinke Ty nie masz dzis czasem urodzin ? Ty albo Justysia albo Martuana ?
Bo z tego co pamietam to mowilysmcie ze macie w wrzesniu w dniach 7, 13, 24, z tego co pamietam ... No ale nie pamietam kto w jakim dniu
A malenka nie daje mi spokoju placze i placze A kolek nie ma kupki robii brzusio miekki ... Ja po dzisiejszym dniu mam dosyc wszystkiego a oczy spuchniete mam od placzu
Juz nie umialam sluchac jak ona biedna mi placze i sie zali a ja juz nie mialam pomyslow jak jej moge pomoc co zrobic Bylam bezradna Jestem zla matka ;(
oj tam pie....sz maleńka.zaraz złą matką.w takim razie każda z nas chyba po trochu jest złą mamuśką uwierz mi że ja ostatnio bardzo często nie mam pomysłu jak umilić życie mojej małej i nie potrafię znaleźć przyczyny jej zachowania.też od jakiegoś czasu ma ciągłe fochy-z bardzo krótkimi przerwami.nie wspomnę o zarwanych nocach i ciągle się zastanawiam czy to zęby,brzuszek a może jakieś choróbsko?w końcu wychodzi mi na to że moje dziecko ma zawsze jakiś powód do niespania,fochów i płaczu i że ciągle jej musi coś dolegać.wściekam się albo opadają mi ręce.czasami po prostu znieczulam się na te grymaszenie i staram się nie zwracać uwagi.bo jeśli zrobiłam wszystko co tylko przyszło mi do głowy że mogę zrobić to co innego pozostało?dzieci to bardzo skomplikowane istoty to że czasami nie wiesz co robić albo nie radzisz sobie z sytuacją nie znaczy że jesteś złą matką.dla Nadinki zawsze będziesz najlepszą mamusią na świecie:-)