reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek
Natinke wszystkiego naj naj:)

a my w centrum bylysmy bo musialam ksiazki do szkoly corce wymienic wrrrr....zmoklam oczywiscie bo padalo:(
kupilam dzis karnecik na solaruium i od jutra sie juz opalam:) ha:) od razu mi weselej:) hehehhhe

Majka s=dzis nawet dobrze spala....wykapalm ja wczoraj o o 21 bylam juz najedzona ale cos krecila sie w lozeczku wiec Andrzej ja wzial i usypial a ja poszlam spac:) obudzilam sie dopiero o 2.30 jak Maja glodna byla:) nawet nie wiem kiedy poszli spac hehehe....nastepne karmienie bylo o 5.30 zdaje sie:) no i nie byla to najgorsza nocka:) cale szczescie:)
do pozniej moze lasencje.....

reklama
Hejo mamuski moje :)) Wyspalam sie dzis ! Mala ciezko usypialam ale obudzila mi sie tylko trzy razy do karmienia :) A teraz wypila raz butle i pol drugiej i spii aniolek A ten kremik na klatke wygrzewajacy jest dobry Sama sie nim posmarowalam bo chyba aie zarazilam od malej cos gardlo mnie drapalo a po nocy super sie czuje :)

A przypomnij mi, proszę, nazwę tej maść, bo chętnie się w nią zaopatrzę na zaś ;-)! Znaczy dzieciaczką powoli przechodzi? Byłoby super, bo nie ma nic lepszego niż zdrowe dzieciaczki :-D!!!

Aga_irlandia, a gdzie zapisałaś się na solarium? Fajna sprawa tak się powygrzewać, mi też już tego brakuje :sorry:...

KRYCHA ja chodze na solarium w superquinie kolo mnie:) tanio i fajnie w zeszlym roku tez tam chodzilam i bylam zadowolona:) a dzis z tego salonu patrza na Majke i pytaja czy moje mowie ze tak o one aaaaa to dlatego ciebie tak dawno na opalaniu nie bylo! heheeh....
aaa i najwzniejsze za karnet na 200 minut place tylko 45 euro:)

Krycha ta masc to Snuffle babe
Aga to bardzo malo placisz za karnet :) A wiec maamuska korzystaj ! Ciemna karnacja ciemny kolorek wlosow Ladna szmineczka na usta i na podryw :))

A niewiecie co z mamuska jakos sie nie odzywa ... Mam nadzieje ze dobrze sie czuje :)

sylcia na podryw??????????????????czego??????????????? chyba wedki na rybach hahahaaha:)
ja juz za stara jestem:)kto by mnie chcial:) hahahhha
jade do szkoly po moje najmlodsze dzieci....ech wlasciwiw moje 3 dziecie bo najmlodsza juz nie jest heheh

KRYCHA ja chodze na solarium w superquinie kolo mnie:) tanio i fajnie w zeszlym roku tez tam chodzilam i bylam zadowolona:) a dzis z tego salonu patrza na Majke i pytaja czy moje mowie ze tak o one aaaaa to dlatego ciebie tak dawno na opalaniu nie bylo! heheeh....
aaa i najwzniejsze za karnet na 200 minut place tylko 45 euro:)

No to malutko płacisz! A Sylcia007 dobrze piszę, nie jeden pewnie się za Tobą ogląda :tak::-D:tak:!!! Sylcia007, dzięki za nazwę maści :sorry:

Już po dentyście :szok: mała nie była uspiona tylko zastrzyk ale było ok a potem pani powiedziała że ja mam wyjśc... patrze przez małe okienko nogi poszły w górę - pewnie boli i mała płacze:zawstydzona/y: pani wychodzi po mnie ale się śmieje i mówi mi, że by chciała aby każde dziecko było takie:-) Ta jej zabiera się do wyrwania ząbka a Amelia.... mówi -"zobaczcie jak mi buty się świecą" i nogi do góry wzięła żeby pokazac im:-D Więc przeżyłam ja bo ona chciała jeszcze zostac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja_respect, dzielną masz tą swoją Amelkę :-D

Kurczaki, a mi też dziecię coś zaczyna siorbać, ale już specyfiki różne pokupowane więc mamy się czym kurować!

Do góry