reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha nie wiem od czego to ale może od tych kilometrów co ostatnio w nocy robię.do tego te żylaki mi dokuczają.zresztą jak byłam w ciąży z Laurą to też miałam bóle krzyża tyle że nie tak silne.ale trochę się poruszałam i myślę że będzie dobrze także spoko,nie denerwuj się.nawet chciałabym wyjść na spacer bo jest tak cieplutko

Hmmmm... Jakoś mało mnie uspokoiłaś!!!!!! A pogoda fakt spacerowa, ale my chyba dzisiaj z niej nie skorzystamy coś mi sie tak zdjaę (choć to aż grzech), ale po takim weekendzie pełnym wrażeń Oliwa musi odsapnąć i na spokojnie w domu się przekimać :sorry:, chociaż jak na Nią patrzę to się na razie nie wybiera... Ale za niedługo tatuś idzie do pracy, zostaniemy same to i brzdąc spokojnie padnie ;-)

reklama
Drozdusiu mam nadzieje ze juz wszystko wporzasiu :))
Aga widze ze Ty rowniez nie masz sie kolorowo :( Ahh z tymi dziecmi czasem 7 swiatow jak nie wiecej :)

Ale moja malenka juz sie tak meczy robie jej ta woda morska czyszcze nosek Teraz ide do poloznej bo dzwonila ze mam przyjsc :( wiec moze ona mi cos wiecej poradzi na ten katar i poda dokladne nazwy Bo ja juz nie pamietam co i jak ;/

No to się ładnie porobiło:shocked2: Dzieciaki zakatarzone no no no. Niedobrze:cool: Jesień już depcze nam po piętach więc to pewnie efekty. U nas na razie w porządku(odpukać) i oby tak zostało.
Aga oj nie masz latwo. I cokolwiek na poprawę humoru i jakas dodatkowa porcja energii przyda Ci się jak nic. Ale silna babka jesteś, to i sposób na wszystko znajdziesz;-)

drozdusia ty sobie poleż i odpocznij :tak::tak:

a my idziemy na spacer z zasmarkańcem bo wczoraj nigdzie nosa nawet nie wyściubiliśmy:cool:

No ja się nie dziwię, pogoda mało sprzyjająca była!!! I masz rację - Drozdusia, powyleguj się dzisiaj na maxa i jutro może też jak nie przejdzie... Na spacer masz czas, podobno ten tydzień zapowiada się słoneczny ;-), tylko dziś ma jeszcze trochę pokapać aż do jutra rana...

No, a moje dziecię, tak jak myślałam, poszło spać po wyjściu tatusia :-D!

A ciekawe jak tam Mamuska25 się miewa :confused::eek::confused:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poczytalam sobie od razu jak z zakupkow weszlam o tych kropelkach nososal i mowie kurde ze nie przeczytalam zanim wyszlam na zakupy.... ale oczywiscie bylam w aptece i pani mi cos tam dala i patrze a to nososal wlasnie jupiiii:-D
moja Jula sie zarazila tym katarkiem od kuzynek bo u nas byly na nocke i wczoraj caly dzionek i strasznie zakatarzone, nom ale trza bylo przpilnowac je tak czy siak bo sie przeprowadzaja a wiadomo jaka to przeprowadzka z 2 maluchow w domu i efekt taki, ze teraz Jula zasmarkaniec... ale ja mowicie ze nosossal dobry to pewnie szybko przejdzie tylko mi powiedzcie co ile go wkrapiac bo na opakowaniu nic nie pisze :-(
kto do mnie na kawke wpadnie??:sorry: i co z tym spotkankiem w tym tygodniu.... u mnie czy u Agi??:confused2:
a i oczywiscie spoznoine gratki dla Adaska:zawstydzona/y: jakos nie doczytalam wczoraj :zawstydzona/y:
Sylcia ja sie po kocyk ktoregos dnia dopelzam do Ciebie bedzie pretekst zeby sie spotkac!!!!:tak:
Drozdusia kuruj sie kochana!!!! kozystaj z dnia wolnego Tomka bo ono nie bedzie trwalo tydzien hihihiih:-p

poczytalam sobie od razu jak z zakupkow weszlam o tych kropelkach nososal i mowie kurde ze nie przeczytalam zanim wyszlam na zakupy.... ale oczywiscie bylam w aptece i pani mi cos tam dala i patrze a to nososal wlasnie jupiiii:-D
moja Jula sie zarazila tym katarkiem od kuzynek bo u nas byly na nocke i wczoraj caly dzionek i strasznie zakatarzone, nom ale trza bylo przpilnowac je tak czy siak bo sie przeprowadzaja a wiadomo jaka to przeprowadzka z 2 maluchow w domu i efekt taki, ze teraz Jula zasmarkaniec... ale ja mowicie ze nosossal dobry to pewnie szybko przejdzie tylko mi powiedzcie co ile go wkrapiac bo na opakowaniu nic nie pisze :-(
kto do mnie na kawke wpadnie??:sorry: i co z tym spotkankiem w tym tygodniu.... u mnie czy u Agi??:confused2:
a i oczywiscie spoznoine gratki dla Adaska:zawstydzona/y: jakos nie doczytalam wczoraj :zawstydzona/y:
Sylcia ja sie po kocyk ktoregos dnia dopelzam do Ciebie bedzie pretekst zeby sie spotkac!!!!:tak:
Drozdusia kuruj sie kochana!!!! kozystaj z dnia wolnego Tomka bo ono nie bedzie trwalo tydzien hihihiih:-p

Justysia21, z tego co pamiętam to po jednej kropelce do noska co 4 godziny! I oby szybko zadziałały :-)!!!!!! Ja chętnie bym zagladnęła na herbatkę, ale poczekam aż Julcia już nie będzię pociągająca i zaproszenie będzie aktualne...

Ale ze mnie gapa, faktycznie Ms.Marple pisałaś o postępach w chodzeniu Bąbla!!!!!!! No, jak już tak zaczyna to lada dzień będzie śmigał sam :-p:-D!!! Gartuluję i buziol dla Niego!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie:)
rzadko pisze, ale czytam was ciagle:) :p
dostalam papiery od adwokata- to jest prawie ksiazka do wypelnienia...:/ juz dzisiaj kilka godzin nad tym siedzialam:/ a jeszcze to nie wszystko...:/

reklama
justysia moje dziecię tez zasmarkane więc chętnie wpadnę do ciebie w tym tyg, chyba, że zgarniesz martuanę do mnie jak planowałyście:tak:

colima koszmarne te formalności:szok:

Do góry