reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

DZIEKUJE BARDZO ZA ZYCZENIA !!!!!
DROZDUSIA zle slyszalas,ze po przejedzeniu sie na noc ma sie koszmary...ja mialam bardzo przyjemny sen:)))) wrocilam do czasow z liceum mhhh i do dawnego chlopaka,ale szczegoly zostawie dla siebie hihih...
krycha ja wlasnie myslalam o wajdzie,nie wiedzialam,ze ona odszla!!!a co do wojnar to tez za nia nie przepadam,ale zobaczymy jak malej da szczepionke dzisiaj,najwyzej zmienie gp.
kaja 3mam kciuki za amelke!!
justysia szkoda,ze wczoraj nie odebralas smska...bo co do pt to ja chyba odpadam :(((

reklama
dzień dobry w ten deszczowy poranek.
Kaja respect trzymam kciuki za małą.mam nadzieję że obejdzie się bez płaczu i komplikacji.głowa do góry kobieto-chociaż ja sama w tej sytuacji też bym się zamartwiała:sorry:
Natinke widzę że znalazłaś receptę na dobre sny;-) w takim razie ja też poproszę taką wałóweczkę z PL:-p
miało się wypogodzić w tym tygodniu:sorry: mam nadzieję że to będzie już od dziś po południu.zmykam na śniadanko,do potem

dzień doberek babki

nadinke spełnienia marzeń ci życzę !!!!

justysia ja tez się piszę chociaz do piatku daleko:cool::-D:-D:-D
muszę sobie coś na jutro zorganizować , może jakąś przebieżkę przez miasto bo ma być podobno ładna pogoda

kaja mam nadzieję, że wizyta nie będzie dla małej traumatyczna tym razem:tak:trzymam kciuki
a to ci wieści z medipolu:confused2: a ja lubiłam dr Wajdę, hmmm a wiecie czy pediatra w polmedzie jest OK? bo chyba się przeniosę jeśli w medipolu nie będzie nowego pediatry:eek::eek::confused2:

Bożenka z tego co słyszałam to sobie chwalą pediatrę z polmedu.mają też podobno dobrą panią ginekolog.jak jutro będziesz w mieście to daj znać-spijemy jakąś kawusię albo uskutecznimy jakiś spacerek;-)

Dzień dobry!!! Mój wąż dał mi dziś pospać do 10.30 :szok:, kochany :*, a i Oliwcia budziła się w nocy co dwie godzinki :-p:-)!

Drozdusia, mówisz, że sobie chwalą pediatrę w Polmedzie? Ciekawe... Nie ukrywam, że wolę chodzić do lekarza pediatry z Małą niż do internisty, więc chyba czas się przenieść! A nie wiecie jak to wygląda od strony technicznej? To znaczy, czy my musimy sami zabierać papiery z Medipolu czy odeślą oni? No i jak załatwią z pielęgniarą środowiskową? Mamy dobrą okazję, bo trzeba Oliwkę w końcu zaczepić! Muszę się tam chyba dziś przejść, numer chociaż spisać czy cóś... A przynajmniej dokładnie się dowiedzieć w którym to miejscu się znajduje!

Ms.Marple, to gdzie jutro na kawę się wybieramy ;-)?

Aaaaa, Pyza dziś biega z gorączką, nie dużą 38, mam nadzieję, że Jej spadnie no i znów pytanie - o co biega, hę? Kataru, na szczęście brak, coś tam sobie czasem kaszlnie... Może ząby :confused:???

Udanego wtorku, spadam umyć piórka :-)

EDIT: Ulalalalala... Już Oliwci wzrosło do 39... A nic po Niej tej temperatuty nie widać!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natinke- przepraszam ze spoznione- ale dopiero teraz doczytalam...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:*:*

heh... odkad Kubun nauczyl sie wypychac smoczek jezyczkiem teraz mam koszmar z nakarmieniem go:/
bo w ogole nie chce jesc:/

a jesli chodzi o dr Wojnar- slyszalam o niej duzo- niezbyt dobrych opinii:/, ale osobiscie jest bardzo sympatyczna (stara znajoma moich rodzicow)... ale ja chodze do Alicia Flynn- jest BARDZO fajna i przesympatyczna!- na przeciwko crescent...

Krycha pisałam ci numer do Polmedu.jak coś to jeszcze raz mogę napisać.a przychodnia znajduje się praktycznie naprzeciwko bus station,obok apteki.a małą obserwuj-Laura jakiś czas temu też oprócz gorączki(ciągle rosnącej)nie miała żadnych objawów przeziębienia i też myślałam że to zęby.potem okazało się że rzeczywiście wyszły jej dwa zęby ale miała też infekcję gardła:-( mam nadzieję że twojej Oliwce nic takiego nie jest ale lepiej się temu przyjrzeć bo coś ewidentnie wisi w powietrzu skoro te dzieci takie zasmarkane:sorry:

witam sie!!!
Babki Wy sie nie pytajcie czy mozecie bo wiadomka, ze jak bym ktorejs nie chciala to bym nie pisala na forum ;-)
u ns nocka spokojna choc Julce sie ciezko w nocy oddychalo ale nie budzila sie, pierwsza pobudke kolo 6 zrobila ale dalam jej smoka i spala do 8:20
wieczorkiem z usnieciem miala troche problem i poszla spac kolo 12 ae to juz nie byl problem bo my pozno spac chodzimy
Bozenka jak Ci sie nudzi w domku to wpadaj wczesniej !!!!!!!!!

Ło matko, Drozdusia, faktycznie pisałaś, a podobno wyspana jestem :-p;-)... Obserwuję Ją cały czas, na razie spadło do 38, ale jak cos nas bardziej zaniepokoi to wybierzemy się do lekarza, ale może nic się nie wykluje...

reklama
Hejo mamuski moje :)) Wyspalam sie dzis ! Mala ciezko usypialam ale obudzila mi sie tylko trzy razy do karmienia :) A teraz wypila raz butle i pol drugiej i spii aniolek A ten kremik na klatke wygrzewajacy jest dobry Sama sie nim posmarowalam bo chyba aie zarazilam od malej cos gardlo mnie drapalo a po nocy super sie czuje :)

Do góry