reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dziekuje wam kochane:)
juz sie nie doczekam jak bede miala to za soba! :)
heh.. na sama mysl rozprawy jestem cala spocona:/
ale co tam...
na szczescie Kubun spal i moglam to wypelnic- kochany synek:D

reklama
Colima jak juz bedziesz miala wszystkie stresy za soba to sie znami spotkaj w koncu !!!!!:tak:albo juz sie spotkaj zeby sie odstresowac!!!!
Bozenka wpadaj kiedy chcesz my prawie caly czas w domku...... tylko zadzwon pietnascie minut wczesniej obysmy na stowke byli :-) musze zadzwonic do Martuany i wtedy dam Ci zanc czy sie wybierzemy :)
moje dziecko zjadlo 3/4 obiadku sloiczkowego i zapila 150ml mleka.... normalnie bylam w szoku... przeciez ona tak nie za duzo je... przewaznie 150ml co 4 godzinki albo jeszcze rzadziej... ahhhh zaskakuje mnie moj Elfik co raz to bardziej....
dzisiaj sie moje seriale zaczynaja w sumie to wczoraj sie zaczely hihihihi juz sie nie moglam brzyduli doczekac :laugh2: ja to serilo maniaczka jestem hihihih Bart ostrzega tate, ze teraz to tv przeze mnie okupowane bedzie....
ale ja mam dzisiaj wene do pisania hihiiih

jestem na chwilke
nie wiem co z tym spotkaniem Justys jak chcesz w tym tygodniu u siebie to zrob ja najwyzej sie przeniose na inny termin bo mam taki tydzien ze masakra....Majka ryczy ja nie wiem co....bylam u GP wysypka normalka przejdzie sama na jakis czas i faktycznie to ten tradzik niemowlecy wrrr.....przy okzaji osluchali mi ja i sprawdzili uszy czy cos sie dzieje bo taki koncert dala ze nie wiem....no i wszystko ok......nie wiem czy to kolki czy co.....znowu jej podaje infacol na kolke moze bedzie lepiej....ale kupki wlasciwie robi normalne wiec nie wiem....ech.....je wlasciwie co chwile i nawet juz nie wiem kiedy ryczy bo glodna a kiedy bo zmeczona wrrrrrrr.......no nic pozostaje przeczekac ten trudny czas....miejmy nadzieje jutro bedzie lepiej.....daj Boze bo sie chyba wykoncze....

no nic bede zmykac...jak na razie Anita sie zajmuje mala wiec chciaz moge poklikac.....
tak wiec JUSTYS jesli chcecie sie u Ciebie spotkac to bardzo prosze kochane jak Majka wroci do stanu uzywalnosci to wtedy u mnie....
aaaaa i karnetu nie kupilam bo bylo dzis zamkniete i juto musze isc:( ale mi sie tydzien zaczal.....no nic milego wieczorku zycze i do jutra pewnie:)
dbranoc

acha i zeby nie bylo to wstawilam fotke malej jak sie przez sen dzis usmiechala.....ech......szkoda ze jak sie budzi to juz nie jest jej tak wesolo:(

Z tymi dziecmi to naprawde jak czytam kazda ma jakis problem z sakrbem :( Zdrowka ki polepszenia humorku dla maluszkow i oczywiscie mam tez zycze :))
Tez mam ten nososal i snuffle baby smaruje sie tym na klatce piersiowej Takie cos wygrzewajace dla dziecii od 3 miesiaca ... Mam nadzieje ze jej sie polepszy jak najszybciej :))

Justysia no ok zapraszam po odbior kocyka i na kawke :)
A z mamuska to niewiem co i jak Nie odzywa sie .... <myslii>
Colima a Tobie lektury zycze ... Abys szybko skonczyla wypelniac te papiery

Ostatnia edycja:
a mojej malutkiej jakoś katarek zaginął.tfu tfu tfu...mam nadzieję że już nie wróci.
Colima mam nadzieję że szybko przebrniesz przez tą nieprzyjemną lekturę i w ogóle uwolnisz się od tych przykrych spraw.no i w końcu może cię poznamy:-)
Ms.marple teraz to już Bąbel moment i zacznie śmigać więc szykuj się...zacznie się bieganina:tak:
Aguś to niedobrze że malutka jest taka absorbująca i nie daje wytchnienia:-( mam nadzieję że do mojego wyjazdu jednak imprezka się odbędzie i nic nie przegapię:sorry:
co jest z tymi dzieciaczkami?wszystkie zasmarkane,z fochami:crazy: oszaleć można
Justyś jeśli organizujesz jakieś spotkanko to ja jak zwykle chętna jestem.mam nadzieję że jakoś się dokulam;-)

witam sie wieczorową porą:) mi dzien minal na praniu i prasowaniu..no i zabawie z dzieciaczkami :)
JUSTYNA napisalam ci dzis smska z pytaniem czy moge ci kaske podrzucic,ale tajemniczo milczalas..wiec nie przyszlam :(
jutro jede z mala na szczepienie ciekawe czy bedzie taka dzielna jak ostatnio !?wlasnie DROZDUSIA ja mam szczepienie w medipolu to kolo ciebie prawda?jestes w domku tak o 13.30?moze moglabym wpasc na kawke???chyba,ze nie czujesz sie na silach??to nie ma sprawy :)
COLIMA zycze szybkiego i pomyslnego zkonczenia tej nie milej sprawy!!bedzie dobrze:)
kurcze nie wiem co jeszcze mialam napisac...przeczytalam wszystko z weekendu i juz nie wiem komu co odpisac..sorki :(((

Natinke Ty nie masz dzis czasem urodzin ? Ty albo Justysia albo Martuana ?
Bo z tego co pamietam to mowilysmcie ze macie w wrzesniu w dniach 7, 13, 24, z tego co pamietam ... No ale nie pamietam kto w jakim dniu :(

A malenka nie daje mi spokoju placze i placze :( A kolek nie ma kupki robii brzusio miekki ... Ja po dzisiejszym dniu mam dosyc wszystkiego a oczy spuchniete mam od placzu :(
Juz nie umialam sluchac jak ona biedna mi placze i sie zali a ja juz nie mialam pomyslow jak jej moge pomoc co zrobic Bylam bezradna :( Jestem zla matka ;(

Natinke pewnie że możesz wpaść:-) wyślę ci na priva mój numer żebym mogła cię jak coś pokierować.a jeśli chodzi o moje siły to czasami myślę że jestem nie do zdarcia:sorry: a potem zastanawiam się w kogo ta moja mała jest tak twarda i wytrzymała:laugh2:

reklama
sylcia- no co Ty piszesz!?
jestes najlepsz mamusia- bo wystarczy ze chcesz wszystkiego co najlepsze dla swojego malenstwa!
heh... ostatnio mi Kubun tez krzyczal caly dzien- i tez bylam zupelnie bezradna- bo nie wiedzialam co mu jest:/

dziekuje wam dziewczyny za mile slowa- kochane wszystkie jestescie:)

Do góry