sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Justysia zapomnialoam CI powiedziec tak to pisze i pisze i wiecznie zapominam ;/ Zostawilas u mnie swoj kocyczek taki jasny !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy któraś z Was coś słyszała o diecie co rano sie je jabłko a potem co 3 h do 19 chałwę?? wyczytałam na 1 z forów że niby można 5 kg w tydzień zrzucic ale jak zwykle sa ci co mówią że prawda i siedzą nawet 3 tyg na niej inni że to g.... prawda i tylko rozwala się organizm bo to węglowodany i cukier a niby to z tym nie gra. A może Wy macie jakąś fajną, nie skomplikowaną, sprawdzoną dietę bo ja PATRZEC NA SIEBIE NIE MOGĘ!!!!!!!!!!!
witam sie!
moje dziecie tez ma katar:-( tez sie biedna meczyla.... sol morska i nose fria poszly w ruch te kropelki karvol tez i nic nie pomagalo.... caly czas charczala... biedna moja musze jakies kropelki do nosa kupic napiszecie mi jakas nazwe co tu mozna dostac??