reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was coś słyszała o diecie co rano sie je jabłko a potem co 3 h do 19 chałwę?? wyczytałam na 1 z forów że niby można 5 kg w tydzień zrzucic ale jak zwykle sa ci co mówią że prawda i siedzą nawet 3 tyg na niej inni że to g.... prawda i tylko rozwala się organizm bo to węglowodany i cukier a niby to z tym nie gra. A może Wy macie jakąś fajną, nie skomplikowaną, sprawdzoną dietę bo ja PATRZEC NA SIEBIE NIE MOGĘ!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

Hmm... Nigdy nie slyszałam o takiej diecie, ale faktem jest, że ja się mało dietami interesuje... Ale brzmi, hmm, słodko :-)

witam sie!
moje dziecie tez ma katar:-( tez sie biedna meczyla.... sol morska i nose fria poszly w ruch te kropelki karvol tez i nic nie pomagalo.... caly czas charczala... biedna moja musze jakies kropelki do nosa kupic napiszecie mi jakas nazwe co tu mozna dostac??:zawstydzona/y:

dzień doberek.u mnie też masakryczna noc.ja podaje małej sól morską i otrivin dla dzieci od 6 miesiąca-ale nie ma go tutaj.można go dostać w PL.do tego inhalacje z oilbas na noc.nie wiem czy pomogło bo od rana małej nie widziałam. nad ranem miałam straszne bóle w krzyżu i podbrzuszu.nawet na bok nie mogłam się przekręcić więc mój T z rana wziął małą na dół a ja gniłam.no ale czas się ruszyć-pobolewa jeszcze i nie mogę i tak przez to spać a jak się ruszę to może to rozchodzę.no i głodna już jestem:sorry: a ten katar to widać jakaś większa epidemia skoro tyle dzieciaków go ma:no:
Kaja ja tam się nigdy nie dietowałam to nic ci nie pomogę ale ta dieta z chałwą za którą przepadam:-p:-p chętnie bym się poddała:tak:

witam sie!
moje dziecie tez ma katar:-( tez sie biedna meczyla.... sol morska i nose fria poszly w ruch te kropelki karvol tez i nic nie pomagalo.... caly czas charczala... biedna moja musze jakies kropelki do nosa kupic napiszecie mi jakas nazwe co tu mozna dostac??:zawstydzona/y:

otryvin dla dzieci dla takich maly jest w kropelkach nie wiem czy tu mozna kupic ale warto sie rozejzec bo jest swietny ja swoim dziecia tez psikam do noska jak maja katarek i odrazu lepiej

Kaja a co Ty chcesz zrzucac??? Na avaterze wyglądasz super??Ja dietami tez raczej sie nie interesuje. Jak chce schudnac to nie jem slodyczy wiecej warzyw i owocow i cwiczenia oczywiście. Ale kiedy to było jak się odchudzałam:-D:-D
Justysia ja mojemu podawałam oprócz wody morskiej krople Nasosal.
Drozdusia aleś mnie przestraszyła. Ale już w porządku?? Może jakiejś pomocy potrzebujesz???

witam
a moja mala wprawdzie kataru nie ma ole dzis o 3.30 znow stwierdzila ze sie wyspala i nocka z glowy.....poszla spac okolo 6 dopiero ale nie na dlugo wrrrrrr bo trza bylo wstawac do szkoly....ech.....
milego dnia
ja dzis smigne kupic karnet na solarium....moze chociaz to mnie przywroci do checi zycia heheheheh
do pozniej

Camomile jest już lepiej.jakoś to rozchodzę.T ma dzisiaj wolne więc wykorzystuję go na maksa;-)
Aguś najpierw fryzjer,teraz solarka...no no no...niezła lasencja z ciebie będzie.zastanawiam się czy za parę dni poznam cię na ulicy:-)
też się zastanawiam co z Olivcą:confused: Aine też parę dni się nie odzywała.halo,dublinianki!jest tam kto?!
a Cytrusek?miała chyba wrócić w sobotę...pewnie jeszcze walczy z walizkami:sorry:

Ano racja, zupełnie zapomniałam o kropelkach Nosasal, są rewelka jak dla nas no i z dostępnych tu takich środków!

Drozdusia, co Ci? Przedźwigałaś się Kobieto czy co??? Ojjjj... Czy ja przypadkiem nie narozrabiałam??????? :zawstydzona/y::-(... Zasmuciłaś mnie okropnie tą wieścią i mam wyrzuty sumienia, no!!! Wrrrrrrrrrrr...

Aga_irlandia, byłaś już Gp? Ciekawe co tą Twoją Majeczkę tak wysypało...

Epidemia katarku mówicie, oj to my z Oliwką musimy przeczekać, bo, odpukać, póki co sie jeszcze uchowała!!!!!!! I oby tak zostało... A dla Waszych pociech szybkiego poworotu do zdrowia życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Krycha nie wiem od czego to ale może od tych kilometrów co ostatnio w nocy robię.do tego te żylaki mi dokuczają.zresztą jak byłam w ciąży z Laurą to też miałam bóle krzyża tyle że nie tak silne.ale trochę się poruszałam i myślę że będzie dobrze także spoko,nie denerwuj się.nawet chciałabym wyjść na spacer bo jest tak cieplutko

Do góry