reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziewczyny, macie jakąś wiedzę na temat jeszcze innych "przychodni polskich" w Limerick'u oprócz Medipolu? Podobno jest cosik koło Bus Station i gdzieś między Willam Street a Thomas Street, ale szczegółów żadnych nie znam! W Medipolu nie przyjmuje póki co pediatra, z tego co się orientuję (chyba, że ta informacja jest już przedawniona a ja o tym nie wiem)!!! Drozdusia, a gdzie Ty z Laurą śmigasz na szczepionki?

Sylcia007, my również stosowaliśmy do inhalacji Olbasa - kilka kropelek na pieluszkę i zawiesić na łóżeczku, troszkę odtyka nosek i pomaga oddychać no i oczywiście kocyk pod plecki i grube skarpetki na nóżki :-)!!! Zdrówka życzę ;-):tak::-D

Aga_irlandia, może to tylko ten trądzik niemowlęcy, nie martw się na zaś! I wapna się napij - nie zaszkodzi przecież, a Majeczka w mleczku dostanie... A jutro u Gp wszystkiego się dowiesz ;-)

Zmykam mojego Szkraba umyć, do później...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha my Laurę szczepimy u naszego irlandzkiego GP.a jeśli chodzi o tą przychodnię to zgadza się-jest koło bus station i ma bardzo dobrą opinię.mają podobno świetnego pediatrę i bardzo dobrą panią ginekolog.i o ile pamiętam to też stomatologa.ogólnie chwalą tą przychodnię.mam numer telefonu do rejestracji to zadzwoń i się wszystkiego dowiedz-0863235100.acha,ta przychodnia nazywa się POLMED i mają stronę internetową Polmed Medical Care . mają swoją filię w galway,dublinie i belfaście.poczytaj na tej stronie.wygląda na solidną firmę.mają sporo specjalistów,co prawda nie wszystkich w limerick(wiem bo dzwoniłam i pytałam o endokrynologa i tutaj akurat nie mają tylko w galway)ale jak jest potrzeba to zawsze można się bujnąć dalej

Dziewczyny czy któraś z Was coś słyszała o diecie co rano sie je jabłko a potem co 3 h do 19 chałwę?? wyczytałam na 1 z forów że niby można 5 kg w tydzień zrzucic ale jak zwykle sa ci co mówią że prawda i siedzą nawet 3 tyg na niej inni że to g.... prawda i tylko rozwala się organizm bo to węglowodany i cukier a niby to z tym nie gra. A może Wy macie jakąś fajną, nie skomplikowaną, sprawdzoną dietę bo ja PATRZEC NA SIEBIE NIE MOGĘ!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam sie
no jak narazie to zapowiada sie nie najgorsza pogoda oby tak dalej:tak:;-)

ale po tym weekendzie mialam lenia zseby wstac no ale trzeba bylo dziecie odprawic do szkoly i tzeba bylo ruszyc tylek:sorry::rofl2:

Dzień doberek!!!!! Dziś w nocy pobudka co godzinę :eek:, ale jakoś w miarę czuję się wyspana, hm... Sasiadka wczoraj nas nie zawiodła i znów dała popis :wściekła/y:!!! Ale, ale co ja widzę??? Słonko??? Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia wszystkim życzę :-D:-D:-D

Aine, Olivca hop hop... Tęsknimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hello kobietki :)
Kaja ja slyszalam o diecie brokulowe tak sie nazywa Moja siostra schudla w tydzien 4 kg Ale dieta wstretna Blee :(
Ms Marple ja mam nadzieje ze tez pospie w poludnie Bo w nocy steki razy wstawalam do malej :( Tak mi jej szkoda Bidula sie meczy :(

Do góry