reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witajcie:)
no za oknem jest tragedia- nigdzie nie chcialo mi sie wychodzic... ale raz na jakis czas do kosciolka wypada:p i akurat padlo na dzisiaj :/ :p
Kubusia tak pieknie ubralam- w prawdziwa meska koszule:p

widze ze mamuska czuje sie juz troszke lepiej... buziaczki dla Ciebie:*:*:* zebys juz calkowicie wyzdrowiala:)

sylcia- ja niestety Ci nie pomoge:/ z Kubusiem nie mam zadnych problemow... :D
PS: czy na nk podalas swoj autentyczny wiek?... czy to tak- zeby sie odmlodzic? :p

reklama
Teraz tez mam irokeza Tylko nie mam paskow po bokach :)) Wiesz co Damian ma 30 szybko wydoroslalam i jeszcze Nadinka jest to juz w ogole Dawno nie mam takiego myslenia jak spora czesc dziewczyn w moim wieku A na dodatek mieszkamy z znajomymi i Szczepan ma 32 a Magda ma 26 Wiec ciagle jestem wsrod starszych Jak bylam w polsce po pol roku prawie to mama mi powiedziala ze wyciszona jestem spokojna a czasem jak baba po 40 ! A tu w Irlandii w ogole sie zmienilam

no rzeczywiscie przy takim partnerze to ciezko by byc rozdziczala nastolatka...:p
ja sie zmienilam tu w irlandii dwa razy:p
jak przyjechalam to troszke zaczelam szalec, ale odkad jestem w ciazy to jestem znow spokojniutka...

heh... teraz mecze sie z blogiem... :p
robiecie blogi swoim maluszkom...? ja troche pozno na to wpadlam (jak Kubun mial miesiac)... ale uwazam ze fajna pamiatke bedzie mial:)
jak chcecie zobaczyc to wejdzcie:
Jakub

Sylcia nie maśc przywiozłam sobie z Polski a nastepną dostawę dostanę w październiku bo mamcia mi przywiezie ;) te kapsułki wyglądają tak
Karvol_%2824_Capsu_491ad1de6984f.jpg

można je też dac odrobinke na pieluszke i powiesic koło łóżeczka są tez takie wtyczki do kontaktu ale mi nie podpasiło. Kupisz je chyba wszedzie w aptekach w tesco są i w dunnes ;-)i nie są drogie:happy:

a ja zdrzemnelam sie 2 godzinki:)
mala caly czas wysypana na buzi...i na szyi i dekoldzie troche tez......wrrr.....chyba pojde z nia do lekarza jutro bo strasznie niespokojna jest,...nie wiem czy to od wysypki cy cos jeszcze jej jest.wrrrrrrrr

reklama
Do góry