reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Alex dola to malo powiedziane My tez chcielismy dzis wyjsc a tu nici Bo mala jeszcze dodatkowo ma katar ;/

Moje mamy ! chcialam sie zapytac czy moge cos dac malej na katarek ? Do lekarza i tak ide Ale tak pytam Bo na goraczke to mam Calpol a na katar ?

reklama
Alex dola to malo powiedziane My tez chcielismy dzis wyjsc a tu nici Bo mala jeszcze dodatkowo ma katar ;/

Moje mamy ! chcialam sie zapytac czy moge cos dac malej na katarek ? Do lekarza i tak ide Ale tak pytam Bo na goraczke to mam Calpol a na katar ?

ja mojemu na katar psikalam fess little noses. to jest na bazie wody morskiej. i standardowo gruszka szla w ruch

witam sie
moja mala co prawda w nocy ladnie spala ale za to sie po 7 obudzila co sie jej nie zdaza i plakala przez sen rano nie mozna jej bylo uspokoic i sie nie budzila.... ja mam dzisiaj pelna chate bo pilnujemy dzieci siostry mojego Bartosza bo sie przeprowadzaja.....
milej niedzieli... ale za oknem brrrrr.....

Sylcia ja mam wodę morska, używam nose fridy i maśc majerankowa pod nosek a na wieczóe żeby lepiej mu się spała do nawilżacza powietrza wrzucam takie kapsułki inchalacyjne < tutaj kupione> i wtedy nocka ok a w dzień mu też lepiej ten katarek spływa;-)

dzień doberek babki
moje dziecię też się zakatarzyło i jeszcze kicha:wściekła/y:zawsze coś:szok:
ale za to zaczął się sam wypuszczać bez trzymania:tak:, raczej wygląda to jak ćwiczenia kaskadera niż chodzenie:-D:-D:-D
lecę obiad robić ależ:confused2: pogoda dzisiaj :cool: sprzątałam schowek pod schodami i już wymieniłam sezon obuwniczy z sandałków na kozaki:crazy:

Bozenka dobry pomysl, ja tez musze wymienic obuwie na jesienno zimowe..... bo w japonkach to sobie raczej nie posmigam juz....
a teraz spadam i juz sie raczej do wieczorka nie pojawie... raczej bo pewnie mnie i tak pokusi zeby wejsc!!!!

Kaja a ta masc majerankowa to tu kupilas ? Wlasnie nawilzacz bylismy ostatnio zobaczyc Musimy kupic a podasz nazwe tych kapsulek ktore wrzucasz ? Tak mi malenkiej szkoda :( Zmierzla jest troszke ;-( A wody morskiej tez uzywam Mam z polski w areozolu Tzn cos w stylu psikacza :p Nazywaja sie Disne Mar

reklama
Bożenka gratuluję Bąblowi:-) Dziś jest chyba dzień nowych umiejętności bo mój Pączuś zrobił dziś kilka kroczków na czworaka i to tak ładnie jakby nigdy inaczej nie chodził:-D
Ja dziś szaleję z obiadem i właśnie grzeję wodę na pierogi ruskie. Oczywiście ze sklepu:-D:-D No nic. Zmykam na razie.

Do góry