reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a zapraszam,niestety Said siedzi teraz ze mną w domku.a ja planuję na jutro zrobić sobie ładne tipsy.i ja już mówie dobranoc

reklama
Dzień dobry Kochane!!!!!!!!!! Oj, nie pospałam dzisiaj za dużo... Nie wiem, chyba moje dziecko znów ząbkuje (co raczej dziwić mnie nie powinno, nie ;-)?)! Budziła się co godzinkę, raz tylko mi odpuściła na 2 h! A powiem Wam, że wczoraj wieczorem udało nam sie dać Oliwce kaszkę na noc, więc brzuszek raczej miała bardziej pełny niż pusty... I nawet sąsiadka odpuściła sobie harce przed snem... Ech... I jeszcze ten @ :eek:! Na pysk padam!!!! No, ale nic! Śniadanko Młodej mam już z bańki, wsunęła 4 - 5 łyżeczek kaszki i zmykam teraz na gorącą herbatkę i do tutejszej lektury żeby ponadrabiać zaległości, bo nastukałyście, że szok :szok::-D!!! Ale ja to lubię hihihihihihihihihihi tylko, kurczaki, jak wczoraj tu zerkałam to pustawo jakoś było :-p:sorry:...

Oj, słonka ja Wam dzisiejszej niedzieli życzę, może chcoć na chwilkę wyjdzie ;-)!!! Miłego dnia, pozdrawiam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry:-)
Ale dziś pogoda butelkowa:-D Szkoda że Pączuś nie dał mi za długo pospać:eek: Ehhh.
Sylcia no problem i zapraszam jak bedziecie w poblizu. Musze tylko wspomnieć ze niedziela jest u nas dniem prób mojego R więc w domku raczej ciszy nie mam. Wspominam o tym bo przy dziecku taki hałas może być problemem:eek:
No nic lecę na śniadanko.

Camomile dziekii za zaproszonko ale z domu sie nie ruszamy niestety :(

Mala plakala w nocy strasznie Dostala kataru :( Co chwile sie budzila z krzykiem W sumie usnelam o 6 na 2 godz i teraz co leze w lozku i probuje usnac No ale nieidzie :((((

dzien doberek
ale pogoda:(:(
ja jestem lepsza......poszlam spac o 2 a od 4.30 juz na nogach jestem.....masakra.....mala ryczy cos.....to znaczy ryczy jak nie spi a jak usnie to ok tylko tez sie wybudza i placze.wrrrrrrr....
ide dalej.....
aaaa a spac w dzien jakos nie umiem.....ech......no i trza bedzie sie meczyc do wieczora.....

witam.no to ja wam powiem że mam to samo.mała zasnęła po 20 ale co chwila budziła się z płaczem.po 23 rozbudziła się całkowicie i poszła spać ok 3.no a potem też wybudzała się z płaczem.masakra.to chyba jakaś epidemia:sorry:

reklama
Do góry