reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

przepraszam,więc za poprzedniego posta.poprostu rozmawiałam kiedyś z Megi i mówiła,że fajne jest to forum,ale,że Ona ma z Wami ścięcie i dlatego przeniosła się na mamy z Ennis.Ostatnio przez swój stan zdrowia wogóle Jej nawet na gg nie widuję.
Nie chciałabym być zdyskwalifikowana,przez nielubianą przez Was koleżankę.Mam nadzieję,że jak tylko świnka mi przejdzie,że poznacie mnie w realnym świecie i polubicie,tak jak ja Was polubiłam tu na forum

nie przepraszaj.taka sytuacja wynikła i już.świat jest malutki.a swoją drogą podziwiam cię że możesz przyjaźnić się z osobą która ma krytyczny a z tego co piszesz rasistowski stosunek do twojej rodziny.ja bym tak nie potrafiła

reklama
Ja sie nie mieszam w nic ... Odpislam do megan bo pojawily sie wiadomosci z jej niku Ale mamuska juz wyjasnila co sie stalo :)
Przeciez nikt nie mowii moja droga ze jestes czy bedziesz wykleta :))

nie przepraszaj.taka sytuacja wynikła i już.świat jest malutki.a swoją drogą podziwiam cię że możesz przyjaźnić się z osobą która ma krytyczny a z tego co piszesz rasistowski stosunek do twojej rodziny.ja bym tak nie potrafiła

Megan jest moją przyjaciółką dłużej niż znam Saida,nigdy nie powiedziała złego słowa na Niego jako osobe,jednak wiem,że jest rasistką i raczej się z tym nie kryje.zresztą uważam, że nie powinnyśmy o Niej pisać gdyż nie toważyszy w rozmowie.zresztą myślę,że ma teraz większe problemy na głowie

masz rację.ale dla mnie rodzina to rzecz święta.a to że ona ma teraz większe problemy na głowie to ci wierzę.z tego co się zdążyłam zorientować to ona ma zawsze jakieś problemy.no ale zakończmy jej temat.rzeczywiście nie powinno się rozmawiać o nieobecnych.chociaż forum jest publiczne i jawne więc każdy może to przeczytać.ja tam nie mam tajemnic.piszę co myślę

reklama
Do góry