reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dla mnie to bardzo dziwne.a nawet że tak powiem-śmierdząca sprawa.Sylcia dlaczego pisząc o meczu zwracasz się do Megan?nie rozumiem...jej nie ma na naszym wątku.wszystko to jakieś dziwne.
Mamuśka piszesz że przyjaźnisz się z Megan.to ciekawe.mieszkacie obok siebie?dlaczego w takim razie nie piszesz też na tym samym wątku na którym ona się udziela?

dla mnie to bardzo dziwne.a nawet że tak powiem-śmierdząca sprawa.Sylcia dlaczego pisząc o meczu zwracasz się do Megan?nie rozumiem...jej nie ma na naszym wątku.wszystko to jakieś dziwne.
Mamuśka piszesz że przyjaźnisz się z Megan.to ciekawe.mieszkacie obok siebie?dlaczego w takim razie nie piszesz też na tym samym wątku na którym ona się udziela?

Nie piszę na tym wątku ponieważ jestem mamą z limerick a nie z ennis.
mieszkam koło Megan i się z Nią przyjaznie, ale czy z tego powodu zostane wyklęta z tego forum?
Wiem,że miałyście z Nią spięcie,ale czy to powód,żebym ja też nie mogła pisać na tym wątku?ja tego nie rozumiem

Ostatnia edycja:
dlaczego zaraz wyklęta?po prostu zawsze to jakaś nowa informacja.to indywidualna sprawa każdego człowieka z kim się przyjaźni

dlaczego zaraz wyklęta?po prostu zawsze to jakaś nowa informacja.to indywidualna sprawa każdego człowieka z kim się przyjaźni

przepraszam,więc za poprzedniego posta.poprostu rozmawiałam kiedyś z Megi i mówiła,że fajne jest to forum,ale,że Ona ma z Wami ścięcie i dlatego przeniosła się na mamy z Ennis.Ostatnio przez swój stan zdrowia wogóle Jej nawet na gg nie widuję.
Nie chciałabym być zdyskwalifikowana,przez nielubianą przez Was koleżankę.Mam nadzieję,że jak tylko świnka mi przejdzie,że poznacie mnie w realnym świecie i polubicie,tak jak ja Was polubiłam tu na forum

mamuska to kiedy sie umawiamy na te henne.... ja zapraszam na kawke!!!!!
ja miałam przez 2 tyg nie wychodzić do ludzi,żeby nie prądkować i nie zarazić nikogo.także myślę,że możemy się umówić na następny poniedziałek,ale u mnie,bo ja nie mam jak z 2 dzieci zresztą One będą ganiać Ci po domu,więc lepiej byłoby Tobie podejść do mnie z Julcią,męża też możesz zabrać

reklama
Do góry