reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No moje drogie tak to jest z tymi mezczyznami i tyle ... Z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej :))
A mi Nadinka jak nigdy zrobila 5 razy kupe i to w roznych kolorkach :p Po mleku SMA robila mi jedna i to jeszcze z ogromnym wysilkiem a teraz po samym mleku mam dwie dziennie bez problemu a jak zaczela jesc czasem kaszke czy dziennie warzywo owoc czy jakas pudding ryzowy to te kupki leca i leca :) Ale biegunki nie ma :))
Ale co ja wam o wycieraniu tej malej pupki bede opowiadac :p
A tak to dzien mi minal szybko Jeszcze teraz ten mecz Ahh wiedzialam ze tak wyjdzie jak wyszlo 1:1 :))

reklama
przed chwilką zalogowało mi jako moją przyjaciółkę Megan234??:szok::szok::szok:jak to możliwe?kożystała z mojego komputera,ale nigdy wcześniej mi się coś takiego nie zdażyło.

jejku trochę to dziwne,ale w momencie kiedy zauważyłam,że to nie moje posty zaknełam strone i otworzyłam ponownie już postów nie było.:szok::szok::szok:
jak to jest możliwe?

w dodatku Ona była u mnie jakiś tydzień temu,więc tym bardziej dziwne,żeby się zapisało.
wróce do swojego posta.Które dziewczynki chcą te tatuaże henną?i jakie mają być kolory,bo ja do poniedziałku muszę złożyć zamównie i za 3 dni będę miała nową dostawe specjalnie dla Was

reklama
ja chce hihihiih !!!!!!!!!!!
a Ty sie dlugo z Magda znasz bo jakos nigdy nie wspominala o Tobie !!!!

Magdę znam od jakiś 8 czy 9 lat.byłam nawet na Jej ślubie,Ona niestety na mój nie mogła się zjawić
To Ona zaproponowała mi dołączenie do forum,tylko prosiła,żebym się na Nią nie powoływała ups chyba właśnie to zrobiłam,ale wiem,że nie będzie na mnie zła.A pewnie nie wspominała,bo Ona jak to delikatnie powiedzieć?Nie lubi kolorowych i ma swoje zdanie na temat mój i mojej rodziny

Do góry