reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej laski czy ja też mogłabym się wprościc na tą imprezkę jutro?? Tylko dałybyście mi szczegóły gdzie i na którą?? Mój M powiedział że może mnie zawieśc tylko musze zobaczyc czy dam rade sie z wszystkim wyrobic. Nastąpiła po prostu mała zmiana co di jutra tak że mam wolne które miałam prędzej zajęte:-D

Kaja !!! Bo zaraz kopa w 4 litery dostaniesz ! Mowilam i zapraszalam Cie kochana ! I Alex rowniez !!! Kochane wpadnijcie :))
Kochana ja mieskzam na Raheen Courtfields 31 jest to obok centry ;p A tak dla zabawy na poprzedniej stronie wyslalam narysowana mapke ;p;p;p

Zapraszam Zapraszam Zapraszam :*

Ja mieszkam na Raheen zaraz obok jest rondo i na roku jest ogromny sklep Casey jakby maz sie orientowal i obok mnie jest South Court Hotel i wlasnie centra w pasmie z kilkoma innymi sklepami i salarium i apteka tez jest obok ... Wiec mam nadzieje ze traficie :))

I jutro na 13 zapraszam :)

Może z Alex razem byśmy się wybrały tylko muśzę ją dopaśc;) bo w sumie my nie daleko siebie mieszkamy tylko ja nie wiem jak jej mała kończy szkołę i czy nic nie ma zaplanowane ale może obie byśmy jakos ogarnęły;-) Skontaktuje się z nią i jak coś dam znac już 100% wieczorkiem

może ja wezmę plastikowe,ale nie takie biwakowe tylko mam takie nawet ładne z plastiku.tylko kubków na harbate u mnie brak.ale mnie du...boli.czemu ja muszę tak cierpieć chcąc dziecka?

no to jak w wiekszości domów,najpierw jest jedna zastawa,kilka tależy się zbije kupuje się następną ale tą pierwszą szkoda wyrzucić efekt po 3 tależe z każdego kompletu.
nie wiem tylko jak się z tym zabiore,dobrze,że Said się zoobowiązał.a co do ciąży wiem,że warto.tylko ja co 12 godz biorę hormony a co 24 sterydy w zastrzykach i w sumie na tyłku usiedzieć nie mogę.przed ciążą przez 3 miesiące brałam hormony co 8 godz i to zastrzyk w brzuch.ogólnie czuję się dobrze,tylko te zastrzyki i bóle głowy.

reklama
Do góry