reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

wysyłam większe

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
dziękuję bardzo.wiem co pewnie niektóre pomyślą..,że będąc z hindusem na siłę chcę stać się hinduską,bo takie komentarze kiedyś słyszałam tym bardzije, że noszę bindi(ozdobę na czole)noszę ją codziennie.ale dzięki temu ustępstwu mogę obchodzić wigilie i święta wielkanocne,a moje dzieci mają chrzest.

Mamuska wygladasz rewelacyjnie :) I jaka opalona te duze oczy pelne usta Naprawde jestes sliczna kobieta :)

ojej tyle komplementów naraz?ojej.dziękuję serdecznie.te zdjęcia były robione po powrocie z Indii.a opalenizna to haha solarium.a makijaż już taki lubie od dawna,zresztą do mojej cery taki pasuję,ale jak każda kobieta wiem,że niejestem doskonała

Kochana moim zdaniem kazdy powinien interesowac sie swoimi sprawami zyciowymi Ja widzialam Twoje fotki tzn tych kilka i uwazam ze nie wygladasz na taka osobe ktora chce sie stac hinduska ...

ja przez to,że noszę bindi nie mam polskich koleżanek,bo uważają,że jestem głupia.bo daje sobie nakleić to na czoło, myślą,że mój mąż jest dyspotyczny jak muzełmanin,ale on niewiele z muzełmanizmem ma wspólnego bo wyznaje hinduizm.

mamuska... heh... nie sluchaj takich ludzi- co ich to obchodzi... co chcesz to chcesz- Twoja sprawa! nie innym to oceniac!
Wazne ze jestes bardzo sympatyczna osoba!
Ja np zrobilabym wszystko dla swojego mezczyzny- jezeli chcialby zebym takie nosila to tak bym robila... takze wcale Ci sie nie dziwie:)
no i dolaczam sie- jestes bardzo ladna kobieta!

Natinke mnie siostra ma zawieźć do Martuany i stamtąd miałyśmy iść do Sylci.ty też chyba miałaś przyjść do Marty?chyba że ze względu na pogodę Marta będzie jechała samochodem to nie będzie sensu do niej jechać i pojadę prosto do Sylwii.muszę jeszcze do niej zadzwonić.
Sylwia a tobie powtarzam-wyluzuj poślady:-)
Mamuśka świetne zdjęcia.cieszę się że jutro poznamy się osobiście:-)

reklama
Do góry