reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
noooo sliczne fotki.....super wygladasz Anita
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Mamuska wygladasz rewelacyjnie I jaka opalona te duze oczy pelne usta Naprawde jestes sliczna kobieta
mamuska25
Zaangażowana w BB
dziękuję bardzo.wiem co pewnie niektóre pomyślą..,że będąc z hindusem na siłę chcę stać się hinduską,bo takie komentarze kiedyś słyszałam tym bardzije, że noszę bindi(ozdobę na czole)noszę ją codziennie.ale dzięki temu ustępstwu mogę obchodzić wigilie i święta wielkanocne,a moje dzieci mają chrzest.
mamuska25
Zaangażowana w BB
Mamuska wygladasz rewelacyjnie I jaka opalona te duze oczy pelne usta Naprawde jestes sliczna kobieta
ojej tyle komplementów naraz?ojej.dziękuję serdecznie.te zdjęcia były robione po powrocie z Indii.a opalenizna to haha solarium.a makijaż już taki lubie od dawna,zresztą do mojej cery taki pasuję,ale jak każda kobieta wiem,że niejestem doskonała
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Kochana moim zdaniem kazdy powinien interesowac sie swoimi sprawami zyciowymi Ja widzialam Twoje fotki tzn tych kilka i uwazam ze nie wygladasz na taka osobe ktora chce sie stac hinduska ...
mamuska25
Zaangażowana w BB
ja przez to,że noszę bindi nie mam polskich koleżanek,bo uważają,że jestem głupia.bo daje sobie nakleić to na czoło, myślą,że mój mąż jest dyspotyczny jak muzełmanin,ale on niewiele z muzełmanizmem ma wspólnego bo wyznaje hinduizm.
colima
Aktywna w BB
mamuska... heh... nie sluchaj takich ludzi- co ich to obchodzi... co chcesz to chcesz- Twoja sprawa! nie innym to oceniac!
Wazne ze jestes bardzo sympatyczna osoba!
Ja np zrobilabym wszystko dla swojego mezczyzny- jezeli chcialby zebym takie nosila to tak bym robila... takze wcale Ci sie nie dziwie
no i dolaczam sie- jestes bardzo ladna kobieta!
Wazne ze jestes bardzo sympatyczna osoba!
Ja np zrobilabym wszystko dla swojego mezczyzny- jezeli chcialby zebym takie nosila to tak bym robila... takze wcale Ci sie nie dziwie
no i dolaczam sie- jestes bardzo ladna kobieta!
D
drozdusia
Gość
Natinke mnie siostra ma zawieźć do Martuany i stamtąd miałyśmy iść do Sylci.ty też chyba miałaś przyjść do Marty?chyba że ze względu na pogodę Marta będzie jechała samochodem to nie będzie sensu do niej jechać i pojadę prosto do Sylwii.muszę jeszcze do niej zadzwonić.
Sylwia a tobie powtarzam-wyluzuj poślady:-)
Mamuśka świetne zdjęcia.cieszę się że jutro poznamy się osobiście:-)
Sylwia a tobie powtarzam-wyluzuj poślady:-)
Mamuśka świetne zdjęcia.cieszę się że jutro poznamy się osobiście:-)
reklama