reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Mamuska na 13 sie umawiamy :) a z iloscia osob to nie jestem pewna ...
Bede ja i mala Nadia ma 4 miesaice i pol, Natala ma synka ma 4 latka i mala niunie, bedzie Justyna z swoja mala ma ponad 3 miesiace, bedzie druga Justyna z swoja mala ktora jak sie nie myle ma ponad roczek i z dzidzia w brzusiu Bedzie Bozenka z synkiem ktory bedzie mial roczek, Bedzie Marta z malym dzidziusiem i z synkiem ktory ma chyba ponad 2 latka kurcze teraz nie pamietam i moze weznie wieksze corki i bedzie Krycha z swoja corka :))
To chyba wszystkie mamy bo Aga nie moze i Camomile rowniez :(

reklama
ja dziewczynki zaraz Was opuszczę na jakiś czas.muszę wziąść zastrzyk,a po nim zawsze muszę poleżeć z pół godz i muszę wypić herbate,bo jakoś senna jestem,a że piję czaj to kawy nie muszę pić.ale niebawem wróce.zresztą mam wyrzuty sumienia,że Said z dzieciakami na blacie gotuje, a ja przy stoliku z nogami na pufie klikam tylko w klawiaturę, no i czytam mu każdego Waszego posta

a moja Laura wciąga wszystko co jest w zasięgu wzroku także też nie ma problemu.a spotkanko o ile sie nie mylę to miało być na 13.ja będę u Martuany przed 13 i wtedy mam się z nią di Sylci dokulać bo ona mniej więcej wie gdzie to jest

hejka
ale piszecie!!!!! widac ze pogoda do niczego:)
ech jak tak Was czytam to az mi szkoda ze mnie jutro nie bedzie :( cos mnie sie zdaje ze ja to chyba juz raczej odpadne z tych czestych spotkanek:(:(:(....raz na jakis czas pewnie jakos mi sie uda ale jak to bedzie to nie wiem....ech.....
a u mnie byla dzis z niezapowiedziana wizytka Martuana:) ale oczywiscie wpadla jak burza i zaraz leciala nawet kawki nie zdazyla dobrze wypic no....ale w sumie fajnie ze zajrzala::)
ha a ja sobie wczoraj wymyslilam ze skoro mam obiadek na 2 dni to dzis jak wroce ze szkol ogarne chate to pospie sobie z Majka i poodsypiam...i co????/ jakos nie umiem w dzin spac no.....zreszta juz od ciazy tak mam ze malo spie.....ale czasem przydaloby sie nadrobic zaleglosci nie?zwlaszcza ze taka pogoda wrrrr

to ja poprosze pozniej zdjatka z tego spotkanaka na maila dobra?

reklama
hehehe zobaczcie sobie zalacznik ktory wyslalam ;p

widac komu sie nudzii ;p;p;p

Załączniki

• HAHA.jpg
    HAHA.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 30
Do góry