reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Anita nie wyrobie sie bo musze dziewczyny jutro do szkol pozawozic ( juz wszystkie jutro ida- wszystkie znaczy trzy heheh) potem wrocic do domu ogarnac ugotowac obiadek( w przerwach zabawiania Majki hehe) i pozniej odebrac je wszystkie ....spotkanko na 13 a ja o 14 juz musialabym wyjsc niestety ....ech.....no nic......bede musiala przezyc ....spotkamy sie napewno u mnie jak bedzie pepkowe tylko ze ja napewno tyle dobroci niestety nie przygotuje ja Ty:( no ale ten sernik co dziewczyny na niego czekaja na bank bedzie hahahha

hahah Sylwia super mapka:)
dobra uciekam na razie bo musze Majke do fotelika wrzucuc i do auta po corke jechac:0
do pozniej

fakt każdy trafi.ja mam pomysł.daj sobie jutro wolne ze sprzątaniem,zresztą skoro córy chodzą do szkoły mogą raz zrobić to za Ciebie.jedzonko wezmiesz dla nich te co zrobi Said.przyjedziesz na 13 albo chwilke wcześniej.odbierzesz o 14 dziewuszki zawieziesz Je do domku,albo zabierzesz na spotkanko(choć z nami pewnie pewnie by się nudziły).i wrócisz do nas

no kochana tak sie nie da:(niestety
jedna konczy o 14 .30 musze ja odebrac z dublin road a pozostale 2 z coleegu na castletroy o 15.50:(wczeniej jak bylam w ciazy to latwiej bylo ale teraz jest jeszcze Majka -)

SYLWIA ty to sie na maxa w to spotkanko wkrecilas :))mapka sie przyda!!!szykuje sie sie zla bibka hehe !!aaa drozdusia ty do marty na nogach dreptasz??jak tak to ja tez moze sie przejde...chociaz z domim to nie wiem..kurde czemu ja nie potrafie jezdzic autem...sierota ze mnie ..

Zalezy mi na tym aby kazda mama czula sie wygodnie aby nie bylo zadnych spiec ani nerwow z szukaniem mojego domu ;/ Ale przyznam sie przejelam sie spotkaniem Bo chce dobrze wypasc :p Juz nie pamietam kiedy ktos nas odwiedzal :((

reklama
Do góry