reklama
colima
Aktywna w BB
witajcie!!!
jupi- doszlam do konca
tyle napisalyscie
ojejku- czytalam i czytalam i teraz nie pamietam co mam napisac:/
ja chcialabym jutro przyjsc, ale nie wiem jak z pogoda:/
mam do was glupie pytanie- wy z wozkami przychodzicie?... jak tak- to gdzie one sie zmieszcza?
heh...a ja chcialam jakies ciasteczka upiec...:/ ale widze ze chyba nie potrzebnie- z reszta nie beda pasowaly:/
ale juz wymyslilam- jak spotkanie kiedys bedzie u mnie to upieke ciasta
mamuska- ja BARDZO lubie zdjecia- jestem po szkole fotograficznej
sylcia- jak ja chcialam wziac slub to tez mialam problemy bo ja z zielonoswiatkowego kosciola jestem, a Dawid z katolickiego:/
eee.... no dobra- juz wiecej nie pamietam co mialam napisac:/
jupi- doszlam do konca
tyle napisalyscie
ojejku- czytalam i czytalam i teraz nie pamietam co mam napisac:/
ja chcialabym jutro przyjsc, ale nie wiem jak z pogoda:/
mam do was glupie pytanie- wy z wozkami przychodzicie?... jak tak- to gdzie one sie zmieszcza?
heh...a ja chcialam jakies ciasteczka upiec...:/ ale widze ze chyba nie potrzebnie- z reszta nie beda pasowaly:/
ale juz wymyslilam- jak spotkanie kiedys bedzie u mnie to upieke ciasta
mamuska- ja BARDZO lubie zdjecia- jestem po szkole fotograficznej
sylcia- jak ja chcialam wziac slub to tez mialam problemy bo ja z zielonoswiatkowego kosciola jestem, a Dawid z katolickiego:/
eee.... no dobra- juz wiecej nie pamietam co mialam napisac:/
mamuska25
Zaangażowana w BB
przed chwilką widziałam swojego posta i znikł.pisałam,że na zachetę wklejam fotkę,co prawda nie twarzy,ale jak kiedyś już pisałam ja w takich miejscach jak forum raczej tego nie robie.tak wyglądały moje dłonie kilka godzin po ślubie
colima
Aktywna w BB
mamuska- ale pieknie!!!
heh... ale mnie ciekawia takie rzeczy
heh... ale mnie ciekawia takie rzeczy
K
krycha
Gość
przed chwilką widziałam swojego posta i znikł.pisałam,że na zachetę wklejam fotkę,co prawda nie twarzy,ale jak kiedyś już pisałam ja w takich miejscach jak forum raczej tego nie robie.tak wyglądały moje dłonie kilka godzin po ślubie
Wyglądały ślicznie!!! Bardzo podoba mi się ten zwyczaj ! Mi pozostała jedynie biała suknia...
mamuska25
Zaangażowana w BB
Wyglądały ślicznie!!! Bardzo podoba mi się ten zwyczaj ! Mi pozostała jedynie biała suknia...
a dziękuję.mi zostały wszystkie 3 sukienki.a oto pojawiło się moje foto
ojjj chyba niewiele widać?
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
mamuska no to liczna rodzinka bardzo !
Colima kochana wez co chcesz To jest tylko posiedzonko Tylko mamuska przyniesie wspaniale wypieki kuchnii indyjskiej <mniam> a wozek wez oczywiscie ! Sobie go zostawisz w pokoiku obok ui mnie gdzie bedzie parking dla wozkow chyba ze bedzie Ci potrzebny to wjedziesz nim do salonu albo do kuchnii
Mamuska rece wspaniale ozdobione Bardzo kunsztowne )
Colima kochana wez co chcesz To jest tylko posiedzonko Tylko mamuska przyniesie wspaniale wypieki kuchnii indyjskiej <mniam> a wozek wez oczywiscie ! Sobie go zostawisz w pokoiku obok ui mnie gdzie bedzie parking dla wozkow chyba ze bedzie Ci potrzebny to wjedziesz nim do salonu albo do kuchnii
Mamuska rece wspaniale ozdobione Bardzo kunsztowne )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Kurcze ja nie umiem powiekszyc tego avatara W ogole czy je idzie powiekszac ?
reklama