reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

takie moje życie w sumie chciałabym 5 dzieci.ale co ciążę jest mi ciężej i kosztuje to bardzo dużo pieniędzy,ale ja pochodzę z licznej rodziny,a Said ma 13ro rodzeństwa

reklama
witajcie!!!
jupi- doszlam do konca:D :p
tyle napisalyscie:p

ojejku- czytalam i czytalam i teraz nie pamietam co mam napisac:/

ja chcialabym jutro przyjsc, ale nie wiem jak z pogoda:/
mam do was glupie pytanie- wy z wozkami przychodzicie?... jak tak- to gdzie one sie zmieszcza?
heh...a ja chcialam jakies ciasteczka upiec...:/ ale widze ze chyba nie potrzebnie- z reszta nie beda pasowaly:/
ale juz wymyslilam- jak spotkanie kiedys bedzie u mnie to upieke ciasta:D

mamuska- ja BARDZO lubie zdjecia- jestem po szkole fotograficznej:D

sylcia- jak ja chcialam wziac slub to tez mialam problemy bo ja z zielonoswiatkowego kosciola jestem, a Dawid z katolickiego:/

eee.... no dobra- juz wiecej nie pamietam co mialam napisac:/ :p

przed chwilką widziałam swojego posta i znikł.pisałam,że na zachetę wklejam fotkę,co prawda nie twarzy,ale jak kiedyś już pisałam ja w takich miejscach jak forum raczej tego nie robie.tak wyglądały moje dłonie kilka godzin po ślubie

przed chwilką widziałam swojego posta i znikł.pisałam,że na zachetę wklejam fotkę,co prawda nie twarzy,ale jak kiedyś już pisałam ja w takich miejscach jak forum raczej tego nie robie.tak wyglądały moje dłonie kilka godzin po ślubie

Wyglądały ślicznie!!! Bardzo podoba mi się ten zwyczaj :tak:! Mi pozostała jedynie biała suknia...

mamuska no to liczna rodzinka bardzo !
Colima kochana wez co chcesz To jest tylko posiedzonko Tylko mamuska przyniesie wspaniale wypieki kuchnii indyjskiej <mniam> a wozek wez oczywiscie ! Sobie go zostawisz w pokoiku obok ui mnie gdzie bedzie parking dla wozkow chyba ze bedzie Ci potrzebny to wjedziesz nim do salonu albo do kuchnii :)

Mamuska rece wspaniale ozdobione Bardzo kunsztowne :))

reklama
ja ciacho chętnie zjem.wkleje Wam widoczniejszą fotkę z moimi przyjaciółmi

Załączniki

• ja oskar i lili.jpg
    ja oskar i lili.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 39
Do góry