mamuska25
Zaangażowana w BB
ja Wam coś powiem po cichaczu.od kiedy jesteśmy w Irlandii mam bardzo mało polskich znajomych i w sumie to Said słyszał,że jest takie forum i On mnie nakłonił,żeby do Was dołączyła.i teraz jest bardziej podniecony tym spotkaniem niż ja.oczywiście ja też się na to spotkanko cieszę,ale popstrykam mu fotki jak biega po kuchnii i jutro Wam pokaże.czy mogę wziąść ze sobą aparat?
a i Nico i Zarah czasami się mylą jeszcze i mówią w 2-3 językach na przemian więc się nie zdziwcie.
a i prośba Sylwia kup mleko,bo ja biore herbate dla Was na spróbowanie,ale potrzebne jest mleko i cynamon,ale go przyniose sama(w polskich sklepach jest tylko w proszku,a ja potrzebuje w całości i sama będe trzeć i wtedy jest bardziej aromatyczny)a sałatkę zjem chętnie,tylko ja nie mogę jeść jajek:-(
a i Nico i Zarah czasami się mylą jeszcze i mówią w 2-3 językach na przemian więc się nie zdziwcie.
a i prośba Sylwia kup mleko,bo ja biore herbate dla Was na spróbowanie,ale potrzebne jest mleko i cynamon,ale go przyniose sama(w polskich sklepach jest tylko w proszku,a ja potrzebuje w całości i sama będe trzeć i wtedy jest bardziej aromatyczny)a sałatkę zjem chętnie,tylko ja nie mogę jeść jajek:-(