reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
głupio mi będzie przynieść ulotki,nie chcę,żeby ktoś odebrał moją wizytę na spotkaniu forumowym jako kampanie reklamową,ale Tobie i mężowi mogę zostawić

Przynieś ulotki, przynieś :tak::tak::tak:, sama chętnie wezmę, mój wąż też lubi inne kuchnie hehehehehehehehehe... Ale widzę, że się jutro zapowiada super imprezka i dobrze, bo stęskniłam sie już za naszymi spędami hihihihihihihihi tylko lojalnie uprzedzam ja tym razem bez żadnych smakołyków niestety, proszę się na mnie nie gniewać :zawstydzona/y::sorry:....

A moje dziecię marudne jak nie wiem, ale czemu się dziwić - pogoda do kitu, niedospana i, odpukać, chyba coś mokry nosek ma czasem :eek:... Oby żaden katar z tego nie wylazł :szok:, bo inaczej nie uda mi się Wam jutro potowarzyszyć :no:!!!! Trzymajcie kciuki...

Aaaaaa, zapomniałabym, nie ma któraś do sprzedania łóżeczka drewnianego? Może ktoś ze znajomych??? Byłabym dźwięczna za info :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale Mamuska i sylcia mi czytania zapewniacie hihih zeby cos napisac to musze 15 minut najpierw nadrobic hihihi ja tez nie wiem czy jutro cos przyniose wybaczcie ale jestem na dietce i jak zaczne cos robic to bede podjadac a nie moge i tak sie zastanawiam czy jutro przyjsc bo z tego co czytam to normalnie jak na jakims bankiecie bedzie a nie chce zeby moja dieta poszla w las aaaaaa:confused2:
co do zdjec tez mam tysiace i tez jak wywoluje to hurtowo bo wtedy po 10centow jedno zdjecie wychodzi wiec taniocha... taniej niz w PL:laugh2: dlatego zawsze tez mojej mamusce wywoluje i zawsze ktos jej zabiera nowa dostawe.... bo ona to tez woli takie papierowe od komputerowych... bo moze je wszedzie zabrac i sie chwalic swoja wnusia hihihihi

Justysia.mój mąż poczytuje Was za mojego ramienia i mówi,że się obrazi,że On pół dnia spędzi w kuchnii a Ty nawet nie spróbujesz.:-)myślę,że ja przywiozę tyle jedzonka,że i tak będziecie musiały rozdzielić je i pozabierać do domów,bo sama Sylwia z mężem tego nie przeje.a u mnie w kuchnii taki upał,że wytrzymać się nie da,bo cała płyta nagrzana,ciacho w piekarniku.a ja mam dzisiaj odpoczywać,bo jutro i tak będzie mnie kosztowało wiele wysiłku przyjazd do Was.aaa najważniejsze..czy ja mam Sylwi adres?

Wizyta przeniesiona na przyszły wtorek?? nie wiem czemu dzwonie potwierdzić że przyjedziemy a panie że nie że to w następny wtorek??:eek: Sylcia007 Półtorej godziny?? :szok: ja mam super mojego dentystę < na medical też przyjmuje;-)> a mojemu to nawet na kartę mostek na 3 zęby na kartę zrobił oprócz leczenia. Jak chcesz to dam ci namiar na niego wiem że wyrwanie emergency 90 e ale na prawde nic nie czuć i chwila moment i po krzyku:-D Wiecie co ta nasza papuga jest śmieszna mówi hello, chow chow śmieje się hahahah i buzi daje tylko - dzieci tych mniejszych chyba nie trawi a one nie lubią jak skrzeczy Bazyl, a on właśnie się wykąpał i wygląda jak kurak:-D

Ok kochana ja z checia wezne ulotke bo lubimy jadac dania z roznych stron swiata :)
Moja droga to nie jest niestety jeszcze moj maz :( Nie mam jak na razie slubu On jest katolikiem a ja swiadkiem jehowy ... Wiele ksiezy katolickich sprawia ogromne problemy Ale chcemy wziasc slub cywilny a pozniej koscielny ale jak na razie nam sie nie spieszy Dobrze zyje nam sie tak jak jest teraz miedzy nami :))

Kurcze Kaja pokaz zdjecie tej papuzki :)) i mozesz dac namiary na dentyste :)

A moj adres to Sylwia S :)) Raheen Courtfields 31 ostatni domek na ulicy po lewej :)

kurczaki widzę że jutro szykuje się niezła wyżerka:-) Krycha i Justysia jak tak czytam co nam Mamuśka na jutro z Saidem serwują to my się możemy z tymi naszymi sałateczkami schować:sorry: kto to wszystko zje? ja na pewno posmakuję wszystkiego.a jak wciśniecie mi coś na odchodne do domku to też się nie obrażę;-) ja tam uwielbiam jeść.tak jak mój mąż. co jak co ale żarełka nigdy nie odmawiamy.już chyba od dzisiaj nie będę nic jeść żeby trzymać miejsce na jutro:-p

kurczaki widzę że jutro szykuje się niezła wyżerka:-) Krycha i Justysia jak tak czytam co nam Mamuśka na jutro z Saidem serwują to my się możemy z tymi naszymi sałateczkami schować:sorry: kto to wszystko zje? ja na pewno posmakuję wszystkiego.a jak wciśniecie mi coś na odchodne do domku to też się nie obrażę;-) ja tam uwielbiam jeść.tak jak mój mąż. co jak co ale żarełka nigdy nie odmawiamy.już chyba od dzisiaj nie będę nic jeść żeby trzymać miejsce na jutro:-p

Hahahahahahahahaha, Drozdusia, daj spokój, jak lubisz zjeść to jutro na pewno znajdziesz miejsce na te wszystkie pyszności :-D:-D:-D! No, a następnym razem my coś poprzynosimy i wtedy Mamuska25 sobie spróbuje naszej prywatnej kuchni hihihihihihihihihihihi ;-)

Sylwia,ale życie bez ślubu też jest ok.Mój Said jest hinduistą,ja powiedzmy,że katoliczką(mam wszystkie sakramenty i dzieci też mają chrzest katolicki,ale nie biegam do kościoła)i mieliśmy ślub w kościele.musisz iść do księdza i powiedzieć,że prosisz o dyspense.On wtedy porozmawia z Wami,powie,że dzieci muszą być wychowywane w wierze katolickiej i będziesz miała normalnie ślub w kościele tylko nie mówisz w przysiędze tego co jest związane z Bogiem.
Ale uważam,że nie ma się co śpieszyć,u nas była trochę inna sytuacja.gdybym nie wzieła z Sadiem ślubu cywilnego w polsce po ukończeniu szkoły musiał by wracać do Indii.(nie myślcie,że tylko dlatego wzieliśmy ślub,bo kochamy się ponad wszystko,każde z nas ma wady,ale je tolerujemy i jest nam dobrze)kolejny ślub wzieliśmy ponieważ moja rodzina nalegała,żeby był ślub kościelny,zresztą mówili,że przez to że jest innej wiary pewnie nie wezmie ze mną ślubu w kościele -i się zdziwili.a ostatni był warunkiem zgody rodziców Saida na ślub w pl.

reklama
Mamuska ja to Tobie zazdroszcze tych 3 slubow fajowsko tak sie 3 razy przygotowywac na ten ,,jeden jedyny wielki dzien'' :-D a tak poza tym to Ty sie za bardzo nie wykosztujesz na te wszystkie smakolyki.... jak cos to ja sie chetnie doloze :):):):tak: ale fajnioe ze jutro znowu spotkanko.... pozniej u Agi A nastepnie moze byc u mnie :);-)

Do góry