reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hejka dziewczynki;-)Pogoda masakra:wściekła/y:a ja mam tyyyyyle do załatwienia:szok:Kuchnia dziewczyny ja musze już z rana jechać do miasta a JUstyś Ty pisałaś że dopiero koło 1 mozesz być a ja po 13 musze być już w domciu:-( przykro mi:-:)-( Ale mam nadzieje że o jutrzejszym dniu wszystkie pamiętają i stawią się u mnie hahhahah ja już się nie moge doczekać:))

reklama
ja już też po śniadanku i kawusi.pogoda rzeczywiście nieciekawa ale mam nadzieję że jeszcze się rozpogodzi:baffled:
acha i mam problem z wózkiem.chciałam kupić Graco Quatro Tour Duo ale okazało się że on sam waży 20 kg.masakra.i podobno ciężko się go przez to prowadzi.a gdzie tu jeszcze w dwójką dzieci.szkoda bo jest naprawdę ładny ale wygląd to nie wszystko.chyba muszę rozejrzeć się za czymś innym.jakbyście cosik wiedziały i słyszały o czymś godnym uwagi to dajcie znać.Martuana a jutro to chyba obejrzę sobie ten twój.co prawda nie jestem przekonana do trzech kółek ale pamiętam że go sobie chwaliłaś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Pogoda dzisiaj średnia. Aż się z łóżka wstawać nie chciało_Ogólnie to znowu jestem taka przymulona...:-( I tyle rzeczy mam do zrobienia w domku a tu Pączuś cały czas mi zajmuje. No nic. Lecę do obowiązków. Do później

witam
ja lotem blyskawicy sie pokazuje:)
ogarnelam dzis chate i bylam w crescencie z moja czworeczka bo jednka wczoraj butow nie kupilam:( ech ja nie wiem skad oni ceny biora.....jedna para 50 euro....a ja musze 2 kupic.....no nic.....pewnie pod koniec tygodnia do miasta znow uderze bo buty musza byc....ale jestem zadowolona bo kupilam dziewczynom spodnie dresowe na wf tylko po 8 euro....bo normalnie po 40 sa......masakra.....
no nic....
uciekam do obowiazkow dalej:)
ja nie obiecuje co do jutrzejszego dnia ale moze sie pokaze z Majka na chwilke ale musicie sie jakos zebrac o w miare wczesnej godzinie:) ja nie wiem na ktora wkasciwie przychodzicie ale jak mi sie uda to bede okolo 12:) bo potem mam wizyte u pielegniarki:)
dam znac jeszcze

Witam się i ja na chwilkę.
Natinke ja na przyszły tydzień się odezwę bo ten tydzień to szkoda gadać tyle spraw się zwaliło nagle mi na głowę <w sumie nie mi ale bliskim a trzeba im pomóc np w urzędowych sprawach> że nie wiem nawet sama w domu w co ręce mam wsadzić:zawstydzona/y:Mam nadzieję że do końca tygodnia uda mi się wszystko pozałatwiać no i jeszcze moja Amelka do szkoły idzie więc też przeżywam:-p i również jej parę rzeczy muszę kupić jeszcze:happy: Byłam z nią dziś u stomatologa to za tydzień w środę chcą jej usunąć jeden ząbek:szok: wiecie może czy to prawda że tu takie dzieci to usypiają ?? bo niby spoko nic nie bedzie czuła < choć dziś też nawet nie zapiszczała jak jej tam pani grzebała> ale jest mała a słyszałam że to też troszkę nie za dobrze, co myślicie:confused:

witajcie:)
na wczorajszym spacerze troche mnie przewialo... i od wczoraj ruszac sie nie moge- korzonki:/
na szczescie mam duza rodzine- jest kto zajac sie Kubusiem:)
a ja sie bycze na kanapie:p ale boli jak jasna chol*** :/
drozdusia- ja mam quatro tour deluxe (czy cos takiego)... na dwojke dzieci pewnie jest ciezszy, a ten moj wcale nie wazy malo:/... prowadzi sie nawet niezle... tylko trzeba sie nauczyc- bo na poczatku mnie krew zalewala:/

reklama
hejo...nio wlasnie marta o którrej jutro????czy to w ogole aktualne :)
ja dopiero treraz ciesze sie spokojem...mala miala opory przed zasnieciem!!ale w sumie co tu robic samej w domku?w tv jak zwykle nic nie ma,zadnej ciekawej ksiazki nie posiadam,oczy sie kleja takze zaraz pod prysznic i do wyrka :)
dobrej nocki :)

Do góry