Hej Natalia pewnie że aktualne;-)Myśle że koło 12 będzie dobrze co wy na to?? Sylwia trafisz do mnie?? Bo jak nie to możemy się umówić koło SPARA a jak by coś to nr.tel. 0851411466 ) A co z Bożenką??bo coś nie bardzo się odzywa będzie jutro??mam nadzieje że wpadnie?
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Martuana ja bede chwilke przed 12 ok??
musimy powalczyc z Twoimi sowaczkami hihihi
JASNE PRZYJDZ JA SIĘ NIGDZIE NIE WYBIERAM HAHAHHA:-);-) I DZIĘKI BO JAKOŚ NIE IDZIE MI Z TYMI SUWACZKAMI;-)Martuana ja bede chwilke przed 12 ok??
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Martuana ja bede szla z Natinka wiec dojde ) Noo ok to jakos 12 bedziemy u Ciebie )
D
drozdusia
Gość
dżem dobry:-) a raczej deszczowy:-( na szczęście dzisiaj spotkanko to pogoda nie wpędzi mnie w zły nastrój;-)
Colima też mam ten model dla mojej małej i jestem zadowolona chociaż do najlżejszych nie należy. no ale 20 kg to już przesada.a gdzie z dzieciakami i jeszcze jakimiś tobołkami w koszyku.no nic.znalazłam inny.waży co prawda 18 kilo ale czytałam opinie kobiet które go mają i podobno rewelacyjnie się go prowadzi,jest zwrotny,nie ma problemu nawet z wysokimi krawężnikami itd. no i ma ciekawy wygląd.wklejam linka-popatrzcie i może wypowiecie się co o nim myślicie
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ZOOM dla dzieci rok po roku
Colima też mam ten model dla mojej małej i jestem zadowolona chociaż do najlżejszych nie należy. no ale 20 kg to już przesada.a gdzie z dzieciakami i jeszcze jakimiś tobołkami w koszyku.no nic.znalazłam inny.waży co prawda 18 kilo ale czytałam opinie kobiet które go mają i podobno rewelacyjnie się go prowadzi,jest zwrotny,nie ma problemu nawet z wysokimi krawężnikami itd. no i ma ciekawy wygląd.wklejam linka-popatrzcie i może wypowiecie się co o nim myślicie
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ZOOM dla dzieci rok po roku
dżem dobry:-) a raczej deszczowy:-( na szczęście dzisiaj spotkanko to pogoda nie wpędzi mnie w zły nastrój;-)
wygląda rewelacyjnie!!
D
drozdusia
Gość
mi się też podoba.tylko że nie mogę znaleźć w akcesoriach tej firmy śpiworka.są tylko gondole i foteliki.a ja mam fotelik GRACO a gondoli nie chcę.ale myślę że dopasuję śpiworek innej firmy.chyba nie powinno być z tym problemu w końcu to tylko śpiworek włożony do rozłożonej spacerówki
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witam sie
ja juz obiadek zrobilam ,Maja spi i niedlugo bedziemy sie do Ciebie Martuana szykowac
BOZENKO ty sie wyrob wczesniej ....co tam sama na tej wsi bedziesz siedziec
ale pogoda dzisiaj masakra.....cos mnie sie zdaje ze chyba slonko to tylko na recepte juz bedzie heheheh
dobra lece....
do Olci zadzwonie bo sie bidulka nie odzywa.....mam nadzieje ze jej te goscie nie wykonczyli....no ale sobota juz tuz tuz......
witam sie
ja juz obiadek zrobilam ,Maja spi i niedlugo bedziemy sie do Ciebie Martuana szykowac
BOZENKO ty sie wyrob wczesniej ....co tam sama na tej wsi bedziesz siedziec
ale pogoda dzisiaj masakra.....cos mnie sie zdaje ze chyba slonko to tylko na recepte juz bedzie heheheh
dobra lece....
do Olci zadzwonie bo sie bidulka nie odzywa.....mam nadzieje ze jej te goscie nie wykonczyli....no ale sobota juz tuz tuz......