reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dziewczyny jak tam już w domciu??Moje maleństwo dostało mleczko i śpi jak suseł;-):tak:także już zdążyłam się odrobić ze wszystkim i czekam na mojego mężusia :tak:i dziewczynki :))Powinnam być zadowolona że tak maluchy śpią a ja sama i mam czas ale w domu taaaaaaaaaaaaaak cicho :szok:że nie wiem co mam robić:szok::szok:rajciu a tu rok szkolny się zbliża i naprawde będe sama Marek w pracy dziewczyny w szkole MASAKRA:(( Pogoda też dzisiaj daje się we znaki mam nadzieje że jutro będzie ładnie bo musze się wybrać na zakupki i wolałabym tak spacerkiem a nie tylko pupke wozić trza troszke się rozruszać i podbać o kondycje hahha a dzisiaj wyciągne sobie maszyne do ćwiczeń trza wkońcu zacząć odwyk :szok::-D:tak::-);-)Sylwia a może juterko przejdziemy się spacerkiem do Crescent??Co?? A WIECIE ŻE MI SIĘ ZA TĄ NASZĄ OLCIĄ TEŻ TĘSKNI :((MOGŁA BY TAK KIEDYŚ WPAŚĆ DO LIMERICKU :)))))

reklama
jak zwykle spotkanko superanckie :tak::tak: do następnego
jak wróciłam , dziewczyny się pytały jakie prezenty dostał maluszek i powiedziałam ze nie wiem:zawstydzona/y: chyba wprowadzimy zwyczaj oglądania prezentów co Wy na to?:confused::zawstydzona/y:

martuana
ja właśnie będę żarła toffi w wafelkach dziewuchy wymyśliły wiec będę się tuczyć:wściekła/y::-D:-D:-D
kiedy wyjadą wraca na dietę:dry::dry::dry:

a ja po powrocie położyłam się i dopiero wstałam.i chodzę jak pijany zając.dziwne,bo ja nigdy nie spałam w dzień:confused: już myślę tylko o tym że za chwilkę dam małej kolację,mycie i znowu do łóżeczka;-)
a spotkanko tradycyjnie super.Martuana i Aga myślcie sobie co chcecie ale dla mnie wyglądacie naprawdę dobrze a nawet powiem że kwitnąco
Sylcia zgadzam się z tobą;-)
uciekam,może uda mi się małą szybko położyć i wrócić do wyrka:sorry2:

pozniej wam poprzesylam zdjecia ze spotkanka bo teraz sie wybieram do mojego przyjaciela na cappucinko i lody :):):) bo zostalam zaproszona :)

Sylwia dzieki jeszcze raz i napisz mi swojego maila na priva to tez Ci zdjecia przesle

to ja tez podziekuje za mile jak zawsze spotkanko szoda ze tak szybko musialam isc:(SYLWIA milo bylo Cie poznac:)nastepne spotkanko musi byc u mnie ale chyba poczekamy na KRYCHE bo bidulka nic nie zaliczyla heheheh...tak wiec prosze sie jakos okreslac coby wszystkim pasowalo:)

a Majka wazy prawie 4400....w tydzien przybrala 300.....niezle jej idzie hehehehhe...teraz z tatusiem rzadzi :) trzeba miec chwilke na forum heheheh
no nic ide dalej poczytac.......
DROZDUSIA kwitnaco?????????????????nie no rozbrajasz mnie hehehhe....ty popatrz na siebie kochana....Ty to super wygladasz:)ech......no ale nie wszystkim dane jest byc szczupla.......no ale moze za jakis czas cos mi spadnie z tej mojej wagi....ech.....

Ostatnia edycja:
aga mówi się, że jak się zbierało tłuszcz 9 miesięcy to potrzeba tyle samo czasu na jego zrzucenie, więc się martw wszystko zgubisz:tak::tak::-D:-D

mi nie pasuje tylko wtorek bo jadę na lotnisko

justysia czekam na foty z nowego aparatu i wysyłam ci priv avonkowy

olivco ozwij się jak ci tam? jeszcze masz ferajnę?

a beakta co porabia?

reklama
Do góry